reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
Ja licząc bete 6.070 to 3 (pn, wt i czw), w pon będzie 4. Ale tylko dlatego zeby być spokojna, że rośnie po tygodniu. 2 miesiące temu miałam biochemiczna.
W pierwszej i w drugiej ciąży zrobiłam tylko 2 (potwierdzenie i 48h) i tyle. ;p
Ja w zeszłym miesiącu miałam biochemiczną więc też pomiarów więcej :D

Widzę,że i na naszej grupie zaczęły się mdłości/wymioty, u mnie od 3 dni nie jestem w stanie przełknąć nic, nawet herbata jest wyczynem, jak sobie radzicie, który tydzień jest tym najgorszym według Was?

Ja miałam przez jakieś 4-5dni. A najgorsza była jazda komunikacją miejską. Mało brakło a musiałabym wysiać na wcześniejszym przystanku 🤢 na szczęście teraz już ok. Oby nie wróciło. Koleżanka przez to zamiast tyć w ciąży to schudła 🙈

Wczoraj w nocy złapałaly mnie pierwsze nudności więc od razu poprosiłam o ten lek na młodości na receptę, na razie nie będę łykać ale jak mnie zmiecie z orbity tak jak przy 1 ciąży że byłam pod kroplówkami to się zastanawiać nie będę

reklama
Ja już po wizycie, tak jak czułam owulacja dużo później była niż te wszystkie cudne aplikacje wskazują, ciąża wg USG 5+3 a wg miesiączki 7-8 tydzień także takie mogą być rozbieżności przy długich cyklach ;) zarodek 1mm na razie nie wyłapane echo serca, dostałam duphaston 😊
Super :) u mnie też tydzień różnicy

Do góry