Gosia0132
Fanka BB :)
Oo szybko miałaśW sumie druga, pierwszą miałam 14 dni po transferze invitro i ogólnie nie bardzo było jeszcze o czym rozmawiać. Widać było tylko mały pęcherzyk ciążowy.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oo szybko miałaśW sumie druga, pierwszą miałam 14 dni po transferze invitro i ogólnie nie bardzo było jeszcze o czym rozmawiać. Widać było tylko mały pęcherzyk ciążowy.
To najważniejsze że było widać pęcherzyk w macicyW sumie druga, pierwszą miałam 14 dni po transferze invitro i ogólnie nie bardzo było jeszcze o czym rozmawiać. Widać było tylko mały pęcherzyk ciążowy.
Juz przy tej becie mogą być mniejsze przyrosty i możesz się zestresować. Najlepiej czekać już na serduszkoW piątek 13.12 miałam 5600. Więc po tym tygodniu, szczególnie gdyby w sobotę lub poniedziałek było serce bety na pewno nie będę już sprawdzać. Bo będą mniejsze przyrosty i będę się stresować
To dobrze wiedzieć, że nie jestem w tym samaMnie tak samo. Najbardziej pobolewa wieczorem po całym dniu chodzenia..
Chyba się popłaczę jak zobaczę i usłyszęTo najważniejsze że było widać pęcherzyk w macicydziś już będzie zarodek z sercem napewno
![]()
Nie dziwię się, super uczucieChyba się popłaczę jak zobaczę i usłyszę![]()
Ja też... łączę się w bóluJa już w pracy od godziny, nie ma lekko![]()
USG w wigilię, czy może być piękniej?Ja już się nie kłuje. Mam dosyćGinekolog mi powiedział, że mam się nie przejmować progiem, więc już go nie badam. Bety nie ma już dla mnie sensu. Maluszek jest w macicy gdzie jego miejsce . Już na tym etapie nic nie poradzę. Idę do medi na usg 24.12. Mam nadzieje, że coś ciekawego będzie widać
Mi zostaje tylko co tygodniowa morfologia. Generalnie ja i tak kłuje się 2-3 razy dziennie
![]()