Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Daj znać koniecznieDziś po 15 mam wizytę na USG, mam nadzieję, że zobaczę pęcherzyk tam gdzie powinien byćMiałam podwójną owulację, więc jest szansa na 2 szczęścia, mój biedny mąż blednie na samą myśl
![]()
Ja tak miałam po bigosiku... Za ciężkie na żołądek, mój zdecydowanie wolniej teraz pracujeZjadłam dzisiaj bułeczkę i wypiłam jak zawsze kawę i tak mnie boli żołądek, że w pracy zaraz tu zjadę! Ból żołądka to raczej nie ma nic wspólnego z ciążąale no hardcore!
Ciekawe jak dzisiejsze wizyty, trzymam kciuki![]()
Ja tak miałam po bigosiku... Za ciężkie na żołądek, mój zdecydowanie wolniej teraz pracuje![]()
My na święta, zostaje na sylwestra i połowę styczniaO esuuu
Kocham bigosik
Zawsze robimy OGROMNY gar na Sylwestra![]()
O jaaa, czyli jest szansa na twins??Byłam w zeszłą sobotę. Był pęcherzyk i przy brzegu jakiś mikrozarodek.
Ja już jestem. Pracuje w systemie 3 zmianowym a pracodawca nie jest w stanie zapewnić mi pracy tylko na rano bądź rano i popołudniu. Więc u nas przyjęte że od razu dziewczyny idą na L4Cześćproszę o wpisanie pierwszej wizyty USG na 02.01.2025r. Jak zacząć Nowy Rok to oby z przytupem i dobrymi wieściami
Ps. Zastanawiałyście się od kiedy pójdziecie na l4? A może ktoś już jest?