Patka2207
Fanka BB :)
uff ulżyłoSpokojne będzie dobry przyrost. Ja w poprzedniej ciąży przy becie 30 tys miałam na teście ledwo widoczna kreskewięc nie zwracam na nie uwagi kompletnie. Najważniejsza beta
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
uff ulżyłoSpokojne będzie dobry przyrost. Ja w poprzedniej ciąży przy becie 30 tys miałam na teście ledwo widoczna kreskewięc nie zwracam na nie uwagi kompletnie. Najważniejsza beta
![]()
O 9 pobranie w luxmed, do diagnostyki pewnie trafi ok 13. I ostatnio wyniki coraz później więc nie liczę na nic przed 18Oo czemu tak późno ?
.Oo u mnie dopiero 5+1 będzie. I pierwsza wizyta. A co widziałaś na usg na poprzedniej wizycie? Który miałaś tydz?
Boziu, ja zawsze prywatnie robię a akademi albo w diagnostyce i wynik najpóźniej o 12.O 9 pobranie w luxmed, do diagnostyki pewnie trafi ok 13. I ostatnio wyniki coraz później więc nie liczę na nic przed 18
Masz na mysli zarodek przy brzegu YS? Ale szybkoByłam w 4+5. Widoczny był pęcherzyk z jakimś mini zarodkiem przy brzegu pęcherzyka.
Masz na mysli zarodek przy brzegu YS? Ale szybko
Też bym chciała coś więcej zobaczyć, ale myślę, że będzie tylko pęcherzyk, jeśli w ogóle będzie... Ale u mnie beta niska.
Tak powiedział mi lekarz na pytanie czy jest zarodek - że coś jest malutkiego przy brzegu pęcherzyka. Ale nie mierzył tego ani nic.Masz na mysli zarodek przy brzegu YS? Ale szybko
Też bym chciała coś więcej zobaczyć, ale myślę, że będzie tylko pęcherzyk, jeśli w ogóle będzie... Ale u mnie beta niska.
Masz na myśli skończone tygodnie czy rozpoczęte? Bo ja liczę 4+1 jako piąty tydzieńU mnie dopiero w 6 tc było widać pęcherzyk i wedlug USG był to 5 tydzień. Był wiedoczny pęcherzyk z pęcherzykiem żółtkowym. Na kolejnej wizycie już w 6 tc było widać pęcherzyk z zarodkiem i z sercem![]()
SkończoneMasz na myśli skończone tygodnie czy rozpoczęte? Bo ja liczę 4+1 jako piąty tydzień