Annnna1994
Fanka BB :)
Go się stosuje u dzieci często i najczęściej powoduje alergieOn miał 35 ja 24 dostałam antybiotyk amotaks
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Go się stosuje u dzieci często i najczęściej powoduje alergieOn miał 35 ja 24 dostałam antybiotyk amotaks
mam pełno tego i sobie sobie inhalacjeDokładnie. Pre.....na....len kup![]()
A jeśli mam wynik potwierdzony z poprzedniej ciąży to teraz też muszę robić czy już nie ?I grupa krwi musi być wykonana minimum dwu krotnie. Bo musi mieć dopisek że jest potwierdzona. Czy jakoś tak.![]()
dokładnie miałam napisać o tej alergii… moja córka była cała wysypana czerwonymi plamamiGo się stosuje u dzieci często i najczęściej powoduje alergie![]()
zależy jak dawno miałaś.A jeśli mam wynik potwierdzony z poprzedniej ciąży to teraz też muszę robić czy już nie ?
mi lekarz chce przepisać z poprzedniej ciążyA jeśli mam wynik potwierdzony z poprzedniej ciąży to teraz też muszę robić czy już nie ?
w sumie nie mam alergi na nic, zażywałam na pewno agumentin pamiętam. To ja już nie wiem co robić próbować się kontaktować z ginekologiem ?dokładnie miałam napisać o tej alergii… moja córka była cała wysypana czerwonymi plamami![]()
Leczyć się domowo. Nie brać antybiotyk. Tak bym się leczyła... crp 24 to jest nie takie żeby brać antybiotyk.w sumie nie mam alergi na nic, zażywałam na pewno agumentin pamiętam. To ja już nie wiem co robić próbować się kontaktować z ginekologiem ?