dominisia2605
Fanka BB :)
Też tak macie dziewczyny już które są mamami że już inaczej podchodzicie do ciąży i co będzie to będzie ? Dużo mniej stresu ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja po ostatniej stracie staram się nie nastawiać kompletnie na nic. Nic nie bd kupować dopóki dziecko się nie urodzi zdrowe.Też tak macie dziewczyny już które są mamami że już inaczej podchodzicie do ciąży i co będzie to będzie ? Dużo mniej stresu ?
ja w drugiej ciąży tak miałamTeż tak macie dziewczyny już które są mamami że już inaczej podchodzicie do ciąży i co będzie to będzie ? Dużo mniej stresu ?
Boziu nie wytrzymałabym 3 tyg![]()
Ja wsumie też, tona leków i nadziejaDo tej ciąży podchodzę mega spokojnie .
Jestem obstawiona lekarstwami .
Nic więcej na chwilę obecną zrobić nie mogę jak cierpliwie czekać![]()
ja się nie stresowałam w pierwszej ciąży i w tej też się nie stresuje ale wiem już jakich błędów nie popełniać co kupować czego nie i będę czekać aby do porodu (nie znoszę być w ciąży) i aby do roku potem aby do dwóch lat i potem już górkiTeż tak macie dziewczyny już które są mamami że już inaczej podchodzicie do ciąży i co będzie to będzie ? Dużo mniej stresu ?
ja tydzień temu zobaczyłam dwie kreski i już kupiłam okazyjnie zestaw ubranek i kocykJa po ostatniej stracie staram się nie nastawiać kompletnie na nic. Nic nie bd kupować dopóki dziecko się nie urodzi zdrowe.![]()