reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
No tak.. ktoś będzie dublował grupę bo wy zarządziłyście, że już nikogo nie wpuszczacie bo zapisy do grupy trwały niecały miesiąc. Logika…🙈 Same kierowniczki teraz widzę a gdzie byłyście wcześniej? Czemu nikt z was nie wpadł na to, żeby umieścić jakąkolwiek informację dla nowych osób? Tylko dopiero teraz mędrkujecie i dajecie jakieś jałowe kompletnie pomysły 😅
Nie jestem żadne "wy". Wiem jak działa BabyBoom. To, co napisałam, potwierdziła Administratorka. To nie musi być jałowa propozycja, bo takie grupy powstają i są wsparciem dla userek, które w nich piszą. Jałowa to może być dla kogoś, kto nie chce się angażować i tworzyć grupy pogaduszek dla mam z podobnym terminem porodu.

Nie jestem żadne "wy". Wiem jak działa BabyBoom. To, co napisałam, potwierdziła Administratorka. To nie musi być jałowa propozycja, bo takie grupy powstają i są wsparciem dla userek, które w nich piszą. Jałowa to może być dla kogoś, kto nie chce się angażować i tworzyć grupy pogaduszek dla mam z podobnym terminem porodu.
Skończyłam temat już dawno. Administratorka pojawiła się niejako na moją prośbę, myślałam, że to zakończy w końcu tą dyskusję. Pozostaję przy swoim stanowisku i tym co pisałam wcześniej.
Pozdrawiam 🙋🏻‍♀️

No wg twoich postów dokładnie. W sumie to masz rację, słabych 😙
Obyś tej złości, jadu i nerwów nie przekazała w genach.. pamiętaj, że duża ilość stresu nie jest wskazana w ciąży, a dziecko odczuwa Twoje emocje.
Może lepiej zainwestować w medytację albo jogę zamiast w takie puste wpisy na forum dla przyszłych mam?

Grupa prywatna nie została zamknięta punkt 7.01 bo dziewczyny, które jeszcze w tej okolicy pisały i również po mojej wiadomości, są na grupie prywatnej 🥰

reklama
Obyś tej złości, jadu i nerwów nie przekazała w genach.. pamiętaj, że duża ilość stresu nie jest wskazana w ciąży, a dziecko odczuwa Twoje emocje.
Może lepiej zainwestować w medytację albo jogę zamiast w takie puste wpisy na forum dla przyszłych mam?

Grupa prywatna nie została zamknięta punkt 7.01 bo dziewczyny, które jeszcze w tej okolicy pisały i również po mojej wiadomości, są na grupie prywatnej 🥰
Myślę, że tutaj na tej grupie jest tyle jadu, że każda z dziewczyn która mi odpisała powinna się martwić. Na szczęście ja się nie przejmuje opinią obcych ludzi i niech każdy patrzy na siebie ☺️ fakt jest taki, że zapisy trwały miesiąc i to wynika jasno z postów które tu były więc niepotrzebnie się tłumaczysz bo miesiąc to nadal bardzo mało na możliwość wpisania się do grupy. I jeśli uważasz stawanie w obronie za kimś za „puste” to bardzo Ci współczuję 🙋🏻‍♀️

Do góry