reklama

Sierpniowe mamy 2026

Wy już macie terminy prenatalnych, a ja nigdzie nie mogę się zapisać do lekarza, to jakiś żart...
Najbliższy termin jaki udało mi się wydzwonić jest na 23 stycznia u tego lekarza u którego byłam 30 grudnia i który stwierdził, że nie ma czegoś takiego jak PCOS, więc do niego na pewno nie pójdę.
Jak mówiłam, że jestem w ciąży i powinni zapisać mnie w ciągu 7 dni, to kazali mi przyjeżdżać osobiście i PROSIĆ położną może znajdzie termin... Jestem załamana serio

reklama
A co mialas po odstawieniu acardu z cisnieniem? Tez biore acard od poczatku ciazy
Zaczęło powoli rosnąć, niestety
Nie było jakieś kosmiczne ale zatrzymali mnie w szpitalu do obserwacji
Ja z uwagi na cukrzycę ciążowa od 36tc musiałam jeździć na ktg do szpitala i po takiej wizycie w 37tc już mnie zostawili na obserwację
Leki na ciśnienie wprowadzili na 3 dni przed indukcja i w 2 dobie po porodzie od razu odstawili bo miałam mega niskie ciśnienie 😐
Trudny to był czas byłam w szpitalu 14 dni, no bardzo trudne wspomnienia

Ostatnia edycja:
Wy już macie terminy prenatalnych, a ja nigdzie nie mogę się zapisać do lekarza, to jakiś żart...
Najbliższy termin jaki udało mi się wydzwonić jest na 23 stycznia u tego lekarza u którego byłam 30 grudnia i który stwierdził, że nie ma czegoś takiego jak PCOS, więc do niego na pewno nie pójdę.
Jak mówiłam, że jestem w ciąży i powinni zapisać mnie w ciągu 7 dni, to kazali mi przyjeżdżać osobiście i PROSIĆ położną może znajdzie termin... Jestem załamana serio
A nie możesz podjechać? Osobiście może po prostu jakoś łatwiej się dogadać 🙂
Albo w jakimś innym większym mieście blisko miejsca zamieszkania?

A nie możesz podjechać? Osobiście może po prostu jakoś łatwiej się dogadać 🙂
Albo w jakimś innym większym mieście blisko miejsca zamieszkania?

Ja nie mieszkam w małym mieście i obdzwoniłam kilka miejsc nie jedno i to jest dla mnie dziwne, że nigdzie się nie można normalnie zapisać. Inne większe miasto mam 70km w jedną stronę dlatego nie chciałabym ciągle na każdą wizytę tyle dojeżdżać bo to absurd jak dla mnie. Tyle miejsc jest u mnie i jeszcze się szczycą, że biorą udział w tym programie KOC, a nigdzie się dostać nie można 🤣

Ja nie mieszkam w małym mieście i obdzwoniłam kilka miejsc nie jedno i to jest dla mnie dziwne, że nigdzie się nie można normalnie zapisać. Inne większe miasto mam 70km w jedną stronę dlatego nie chciałabym ciągle na każdą wizytę tyle dojeżdżać bo to absurd jak dla mnie. Tyle miejsc jest u mnie i jeszcze się szczycą, że biorą udział w tym programie KOC, a nigdzie się dostać nie można 🤣
O losie, ale wtedy 23go to wypada Ci który tydzień? Ja pamiętam że w pierwszej ciąży zapisałam się na 1 wizytę prywatną a po niej raptem były miejsca już cały czas dla mnie na nfz 😆

Ej faktycznie dziwne 🤔🤔🙈
A przez znanego lekarza próbowałaś?
A tak z ciekawości co to program koc?

O losie, ale wtedy 23go to wypada Ci który tydzień? Ja pamiętam że w pierwszej ciąży zapisałam się na 1 wizytę prywatną a po niej raptem były miejsca już cały czas dla mnie na nfz 😆

Prawie 9 będzie, ale ja do tego lekarza nie chcę bo to jest ten u którego byłam teraz 30 grudnia i z którego byłam niezadowolona.
Właśnie nie wiem czy tak nie zrobię, że pójdę prywatnie, a potem niech wciskają na NFZ.

reklama
Ej faktycznie dziwne 🤔🤔🙈
A przez znanego lekarza próbowałaś?
A tak z ciekawości co to program koc?

Próbowałam przez znanego lekarza.
A KOC to koordynowana opieka nad kobietą w ciąży program z NFZ, też tego nie znałam, ale jak w styczniu byłam w ciąży to ktoś tu o tym na forum pisał stąd znam ten program.
I kilka przychodni do których dziś dzwoniłam chwali się właśnie, że bierze w tym udział, ale jak widać tylko się chwali 🤣

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry