Ja miałam zleconą betę na pierwszej wizycie, to było w 7+0.Podjadę zrobić sobie progesteron, muszę cokolwiek zrobić bo nie wytrzymam do wieczora
Myślicie ze jest sens jeszcze badać betę na tym etapie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja miałam zleconą betę na pierwszej wizycie, to było w 7+0.Podjadę zrobić sobie progesteron, muszę cokolwiek zrobić bo nie wytrzymam do wieczora
Myślicie ze jest sens jeszcze badać betę na tym etapie?
Zrobiłam razem z progiem, ogólnie już jest (odpukać) trochę lepiej, bo plamienie z czerwono różowego jest brązowe, ale ciężka noc za mnąJa miałam zleconą betę na pierwszej wizycie, to było w 7+0.
Jest wrzesniowyWitajcie! Jako że nie ma wątku jeszcze wrześniowego a czytam Was od samego początku, pozwolicie że przycupne? Aktualnie jestem 6+1 i jest to moja czwarta ciąża. Na pokładzie mam 13latka. W październiku 2024 straciłam ciążę bardzo wczesna bo właśnie w 6tym tygodniu.
Dodam, że do najmłodszych to już nie należę
Pierwszą wizytę u lekarza mam za tydzień 19 stycznia o 20 wieczorem! (Tyle czekania jeszcze)
Byłam wczoraj na Becie i progu (beta 945) jutro idę na drugą zobaczyć jaki przyrost. Ogólnie nie nakręcam się, nie skacze do góry bo wiem jak to ostatnio wyglądało.
Ale z tyłu głowy mam niesamowity strach.
Musiałam poszukać najlepszego lekarza u mnie w mieście ponieważ jestem też po dużym skróceniu szyjki...
Mdłości zero (w ciąży z synem też tego nie uświadczyłam) jedyne co to mam duży apetyt i bolą mnie bardzo piersi. I ciągle bym spala. W dzień drzemki zamiast pół godziny to lecą po trzy godziny
Dobrego dnia dla was!![]()
Bo jest założony tam gdzie nie trzeba.Wiecie, że mi wogole nie chce wyszukać tego wątku?!![]()
A na kiedy Ci wypada termin porodu? Jak masz ochotę możesz zostać z namiWiecie, że mi wogole nie chce wyszukać tego wątku?!![]()
Trzymam kciuki za dobre wiesci po wizycieZrobiłam razem z progiem, ogólnie już jest (odpukać) trochę lepiej, bo plamienie z czerwono różowego jest brązowe, ale ciężka noc za mną![]()
CześćWitajcie! Jako że nie ma wątku jeszcze wrześniowego a czytam Was od samego początku, pozwolicie że przycupne? Aktualnie jestem 6+1 i jest to moja czwarta ciąża. Na pokładzie mam 13latka. W październiku 2024 straciłam ciążę bardzo wczesna bo właśnie w 6tym tygodniu.
Dodam, że do najmłodszych to już nie należę
Pierwszą wizytę u lekarza mam za tydzień 19 stycznia o 20 wieczorem! (Tyle czekania jeszcze)
Byłam wczoraj na Becie i progu (beta 945) jutro idę na drugą zobaczyć jaki przyrost. Ogólnie nie nakręcam się, nie skacze do góry bo wiem jak to ostatnio wyglądało.
Ale z tyłu głowy mam niesamowity strach.
Musiałam poszukać najlepszego lekarza u mnie w mieście ponieważ jestem też po dużym skróceniu szyjki...
Mdłości zero (w ciąży z synem też tego nie uświadczyłam) jedyne co to mam duży apetyt i bolą mnie bardzo piersi. I ciągle bym spala. W dzień drzemki zamiast pół godziny to lecą po trzy godziny
Dobrego dnia dla was!![]()
Z OM wypada mi na 7.09 - Jakoś i Was tutaj tak przyjemnieA na kiedy Ci wypada termin porodu? Jak masz ochotę możesz zostać z nami![]()