• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniowe mamy 2026

reklama
Pamiętajcie, że jeśli Alab przekroczy czas, możecie reklamować. Ja jakiś czas temu badałam homocysteine, wyniki miały być w ciągu kilku dni roboczych, a ich nadal nie było. Złożyłam reklamację, wyniki się znalazły i dostałam % zwrotu. To samo miałam w ubiegłym roku z innym badaniem. Nie wiem jak jest w innych laboratoriach.

Informowałyście rodzinę? U mnie narazie nikt nie wie. Spytałam męża co chcę na święta odpowiedział, że córkę także czekam z prezentem haha, ale już mi ciężko wytrzymać było dlatego się zapisałam tutaj :D
Jeszcze nie, ale w swieta podzielimy sie nowiną z najblizsza rodzinką 🥰 co ma byc to bedzie , wiem jak ulotne moze byc szczescie, wiec trzeba cieszyc sie chwila ❤️

Mi corka mowi ,ze dostane od mikolaja dzidzie, jeszcze nic nie wie 🫠
To marzenia córeczki się spełnią 😁😁
Mój 4 letni syn też mówi, że chce dzidziusia w domu 😁😁😁
Czekam już dzisiaj na koniec dnia 🥰 w poniedziałek i wtorek co prawda pracuję, ale to już wiecie jak jest… 😁😁

Dzisiaj popracuje nad ograniczeniem kawy, bo za dużo piję zdecydowanie. Albo przerzucę się na jakąś bezkofeinową/zbożową

Dzień dobry, w końcu mam wyniki tej nieszczęsnej bety, przyrosty już niższe ale dalej w normie. A wartość zawrotne 26658,05 🤢 trzymajcie kciuki, dzisiaj usg kontrolne, może zobaczę już coś więcej niż pęcherzyk 🥹

Dzień dobry, w końcu mam wyniki tej nieszczęsnej bety, przyrosty już niższe ale dalej w normie. A wartość zawrotne 26658,05 🤢 trzymajcie kciuki, dzisiaj usg kontrolne, może zobaczę już coś więcej niż pęcherzyk 🥹
O kurcze, wynik konkret, a dzieli nas tylko tydzien 😯🫣 przy tejwartosci powinno byc widac zarodek, chociaz roznie to moze byc, ja mialam 33000 i nadal nie bylo widac 😵‍💫

Ja teraz już bety nie sprawdzam. W poniedziałek wizyta. A dziś jestem dokładnie w momencie, kiedy w poprzedniej, utraconej ciąży zaczęłam krwawić. Pojechałam na SOR i nic się nie działo, serduszko biło.
Po 3tygodniach przestałam krwawić i to najprawdopodobniej był moment, kiedy serduszko się zatrzymało. 💔
Więc ciężki dzień dziś dla mnie, bo patrząc w aplikację na 6+2 wszystko mi się przypomina. Od tego dnia zaczęłam walkę o żelka, którą przegrałam.

reklama
O kurcze, wynik konkret, a dzieli nas tylko tydzien 😯🫣 przy tejwartosci powinno byc widac zarodek, chociaz roznie to moze byc, ja mialam 33000 i nadal nie bylo widac 😵‍💫
Mi zawsze tak szybko i gwałtownie rośnie, podejrzewam, że dlatego tak źle się czuję… i rzeczywiście było widać tylko pęcherzyk i zamazane ciałko żółte, bardzo słaba jakość. Nie dostałam nawet zdjęcia 😂ale najważniejsze, że dzidzia w macicy, mogę już przyjmować heparynę i dostałam tabletki na mdłości, czyli w sumie wszystko zgodnie z planem. Wszystko, oprócz zdjęcia pod choinką 😂

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry