reklama

Sierpniowe mamy 2026

reklama
Dziewczyny jest wszystko dobrze... Mamy 2 cm i serduszko bije 166 uderzeń na minutę 🥹🥹 ciąża jakby o 1 dzień młodsza i termin dzień później niż myślałam, ale taka różnica to chyba żadna różnica 🙈
Dostałam skierowanie na te ogólne badania i na prenatalne i mam założoną kartę ciąży 😁
Ale jestem już uspokojona, bo dziś jak wstałam to już nawet cycki mnie nie bolały i znów sobie wymyślałam, że się ciąża zatrzymała 🤦
Jeden dzień to może i być tak złapany maleńki zarodek, czyli bardzo prawidłowa ciąża 😁 super wiadomości, to lubimy w piątki 😅

Jeszcze pytanie - podnieście mnie na duchu - czy w poniedziałek wieczorem jest szansa że będzie widać zarodek z serduszkiem? Jest na to szansa? 🥺
Chyba to różnie jest. U mnie na wizycie widoczny był sam pęcherzyk ciążowy, na następny dzień robiłam betę i miała wartość niecałe 41 tysięcy... kolejną wizytę miałam 4 dni później (3 dni po tym pierwszym badaniu bety) i wtedy już był pęcherzyk ciążowy i żółtkowy, zarodek i serduszko. Trzymam kciuki, żeby u Ciebie było już widać, ale jeśli nie byłoby widać to się nie stresuj 🙂

Ja w końcu mogę powiedzieć, że mam zachcianki, a dokładnie na lody w rożku słony karmel z biedry 😂 jeju jak wczoraj wchodziły! Nie obchodzi mnie, że na dworze -10 😂 Chyba będę je jeść na śniadanie, obiad i kolację 🥹

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry