reklama

Sierpniowe mamy 2026

A to przez jakąś stronę internetową kupowałaś ?
Przez Synevo. Była jakaś duża promocja, kupiłam prawie 800 zł taniej.
U mnie zle wiesci, ciaza sie zatrzymala prawdoppdobnie, zaraz po usg serduszkowym, zarodek jest bardzo malutki, nawet mi go nie zmierzyl, serduszko nie bije 💔😭 dostalam skierowanie do szpitala
O nie!!! Bardzo Ci współczuję! Przechodziłam to samo w październiku. Jeśli będziesz potrzebować pomocy psychologicznej, mam namiar na niskopłatne 4 sesje. Jak będziesz też mieć jakieś pytania dotyczące samego procesu, też śmiało pisz.
Tulę mocno 🫂

reklama
U mnie zle wiesci, ciaza sie zatrzymala prawdoppdobnie, zaraz po usg serduszkowym, zarodek jest bardzo malutki, nawet mi go nie zmierzyl, serduszko nie bije 💔😭 dostalam skierowanie do szpitala
Bardzo mi przykro... Bardzo 🥺🥺
To wszystko jest niesprawiedliwe... Tule Cię mocno i ściskam - mam nadzieję, że przejdziesz przez to szybko i dojdziesz do siebie w spokoju i wsparciu bliskich ❤️❤️💔

Hej , jestem tu nowa mam termin na 7.08/8.08 - dołączyłam do wątku ponieważ interesują mnie suplementy które przyjmujecie - lekarz polecił mi pueria uno i też je zażywam po 1 tabletce dziennie
Ale teraz czytam że niektóre brały dwie dawki DHA lub że ten kwas nie jest właściwy. Jakie macie opinie na ten temat?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry