reklama

Sierpniówki 2014

Justyna, witaj!

Gorgusia, skakałaś na trampolinie!??? :O nie przesadzasz? Na naszej nawet jest naklejka, że nie wolno korzystać w ciąży.

Ja właśnie puściłam pranie z ubrankami rozmiar 56, jeszcze mam jedną partię na 62. Pieluchy już poprane. Zostanie rożek, śpiworek, no i najgorsze - wózek do wyprania, kołyska i nosidło :/

reklama
Kahaka zdaje sobie sprawę, ze to może dziwne pytanie, ale nowy wózek pierzesz czy masz po Agatce? Bo ja mam zamiar wózek dopiero po remoncie zamówić zeby sie nie kurzył i nie bardzo wiem czy zdążę wyprać zanim Lilka sie wykluje. Trzeba nowy prać?

Nowy na pewno trzeba wywietrzyć,bo bardzo pachnie chemiczną nowością.

Kahaka- samego Kacunia nie mogłam tam wpuścić,więc musiałam wejść i bawić się z nim. Nie były to szaleństwa oczywiście.

GORGUSIA ryzykantka.. dobrze ze nic Cie nie boli i zeby na wizycie wszystko było ok

KARAIWINA nowego nie musisz prac, no co Ty ;-) tylko wywietrzyc tak samo nosidelko

KAHAKA to jestes na funiszu przygotowawczym :tak:

WKASIA i jeszcze ja.. wszystkiego najlepszego dla Agatki :*

Lilith , Madison - mnie od paru dni męczą mdłości i czasem wymiotuję ale tylko rano , wszyscy się dziwią , przecież to nie pierwszy a trzeci trymestr ,a ja mam wrażenie że teraz u mnie nastąpiła jakaś kumulacja dolegliwości z wszystkich trzech trym. , ale damy radę !

WKasia - 100 lat dla Agatki . Ja póki co też mam co 4 tyg , jak się nic nie dzieje to nie ma potrzeby częściej . Mi w aucie jakiś czas temu blokada kierownicy się świeciła , naczytałam się że naprawa parę tys. będzie kosztować a wystarczyło błędy skasować , póki co cisza , oby u Was też tak było .

Asiołek - W porównaniu z moim ,Twój poziom aktywności jest imponujący .

Justyna - Witaj .

Kahaka - też mi się nie chce wózka prać , na samą myśl włącza mi się leń , zostawiam to na nie wiem kiedy i tak nie mam gdzie go trzymać .

I po weekendzie…
Smutno mi z powodu straty Domi… łzy same napływają…słów brak… uświadomiłam sobie, jak bardzo zżyłam się i wrosłam w forumowe życie… jak żyją też nim moi bliscy…Domi podziwiam za siłę, cieszę się z postępów Lily…
Atana gratulacje i wszystkiego dobrego:*
WKasia fajnie, że możesz liczyć na siostry:-) Najlepszego dla córeczki!!!
Madison, Lilith trzymajcie się!!!
Gorgusia udanego wypoczynku!;-)
Asiołek czyli plany konkretne- oby się zrealizowały:tak:
Justyna witaj:-)
A ja po udanym weselu i poprawinach:tak: Z samego rana zaliczyłam wizytę u ginekologa- wszystko w porządku!:) Upały znoszę nad wyraz dobrze. Jeszcze mi nie dokuczają.:-D

Witam
A ja dzisiaj bardzo intensywnie, rano byliśmy w Kajetanach to ok 200 km ode mnie , ale droga super, potem IKEA Janki i ulubiona Warszawa, na szczęście na chwilę, spakowaliśmy mamę, która kończy pracę w stolicy, żeby pomóc nam przy małej i powrót do domu. Niby czułam się nie najgorzej, ale jak w domu próbowałam założyć kapcie, tragedia, chyba ktoś pod moją nieobecność podmienił mi o 2 numery mniejsze.
Masakra, u nas teraz duchota niewyobrażelna, w samochodzie z klima było zdecydowanie lepiej.

Caltha - ja mam tak tylko w ciazach z tym pulsem (podobno to norma w ciazy), w podwójnej podwójnie wysoki ofkors, a i tak sie martwię o swoje serducho. Jakbym tak miala na stałe to bym próbował jednak to serce wycwiczyc. Nie do wiary, ze medycyna nic na to...
Trzymaj sie, u Was najbliższe dni to jakaś patelnia ma byc.

Jak myśle o praniach to płakać mi sie chce. Ja juz nic nie ogarniam. Mama ma mi jutro pomoc jakos ruszyć z tematem. W pt lub sobotę ma przyjść pani, która poprasuje wszystko na raz. Nie mam juz wyjścia, musze za to zapłacić.

Chcialabym byc juz gotowa, ale sama nie moge nic.

U mnie wizyty wciaz w takim samym natężeniu - co 3tyg. Za to ktg mam zaczac na poczatku lipca, czyli juz za 3tyg.

reklama
U mnie tez skwar ,juz 3 razy wedrowalam pod prysznic i po 10 minutach to samo :-/
Moj jest wlasnie w drodze do domku :-) i przyznam sie stesknilam sie i mam ochote sie przytulic do tego mojego cielska
Moj brzuch opada coraz bardziej na dol ,podejrzewam ze mala zjechala jeszcze nizej ,mam również dziwne uczucie tam w srodku :-/ moze to przez te upaly -byle 3 tygodnie jeszcze wytrzymac i bede w miare spokojniejsza
Do jutra dziewczynki :-*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry