• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniówki 2014

Inflancka, Instytut Matki i Dziecka lub Żelazna
i każdy ma swoje plusy i minusy. Mój lekarz w żadnym nie pracuje a szkoda bo miałą bym może łatwiejszy wybór. A tak to muszę liczyć na siebie. Dobrze że to drugie dziecko wiec nie jestem taka zielona w tym wszystkim

reklama
kahaka - Żelazną biorę pod uwagę, bo mąż miał by do mnie najbliżej od swoich rodziców, gdzie i Wiki u nich będzie na czas mojego porodu.
Moja znajoma dostała się tam bez problemu - fakt że były święta wielkanocne tego roku. Gdzie i nawet za znieczulenie nie płacił tej cegiełki. I dlatego zaczęłam się nad nim zastanawiać. A Ty gdzie planujesz?

Ja planuję Żelazną- dziś chyba pogadamy o porodzie z lekarzem bo póki co tematu nie było.

Ja na szybko bo mam masę roboty a Kac śpi więc trzeba to wykorzystać. Dziś dzień bez majtkowych wpadek u niego :-) Trzymajcie kciuki za powodzenie akcji :-)

Lecę działać!

Magda fajne są te kompleciki.ja mam taki tylko z napisem mum+ dad =me:tak: znaczy moje dziecko ma:-D
madison jak wyglada taka suszarka?

pochwaliłam sie ze dzis chłodniej...a gdzież tam:confused2: upał niesamowity.
Ja z młodym rano na bilansie byłam, potem zakupki i wzielam sie za sprzatanie lazienki i mycie podlóg w domu..padam poprostu

kochane moge posmarowac sobie powiekę neomecyną? bo mi cholerny jęczmień wyłazi a tylko to na mnie dziala...
a odnosnie seksu, czemu w 3 trymestrze nie wolno? ja myslalam ze lekarz nam da zielone swiatlo ok 36 tyg wkoncu a tu piszecie ze nie wolno:confused2:

Carine - ja też nie wiem czemu niby nie wolno, nam lekarz niczego nie zabraniał :-) Może chodzi o to, że pomimo szczerych chęci robi się to coraz bardziej trudne :-)

reklama
Edys, zależy pewnie na jaki dzień trafisz. W lato zazwyczaj jest tam bardzo dużo porodów - sąsiadki szwagierka jest tam położną i ledwo wyrabiają czasem.
Ja będę rodzić w Ciechanowie, bo tam pracuje moja lekarka i ona sama ma mi zrobić CC, tak hak przy Agatce robiła. Nie jest to jakiś super nowoczesny szpital, ale dam radę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry