• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Hej Kochane :)

My dzisiaj po odwiedzinach cioci M z Anglii.. dostaliśmy prezent ślubny i noo na wyprawkę będzie :-)

Caltha - hahaha dobre :-p

Katrina - 100 lat !

Ja zajadam placek z jabłkiem i rabarbarem. Pychotka ! ;-)

A do tego zadzwonili do mnie z przychodni i przełożyli wizytę z 23.06 na 16.06.. kurde... nie jestem mentalnie przygotowana do tej wizyty... :zawstydzona/y: Muszę porozmawiać z moim ginem, do którego chodzę na NFZ, że chcę, żeby to on robił CC i kurde nie wiem jak zacząć .. Nie chcę płacić, chciałabym aby zrobił to grzecznościowo.. Kompletnie nie mam pojęcia jak się do tego zabrać.. stresują mnie takie sytuacje..

Ostatnia edycja:
Katrina najlepsze życzenia.

Gorgusia gratulacje dla Kacperka. Trzymam kciuki za ciąg dalszy.

Ewaelinka trzymaj tak dalej, odsypiaj w ciągu dnia, ja noce mimo, że w domu tez mam słabe, ale w dzień próbuję nadrabiać.

Ojaka niestety dzieci testują nasza cierpliwość, są najlepszymi psychologami, a po wszystkich akcjach to my mamy kaca moralnego.:no:

Amelia mężczyźni są jednozadaniowi :-). Wywiercenie otworów i wyjęcie z rzeczy z szafy to już 2 rzeczy.

Martuśka 92 Mój M. też się boi zwłaszcza, że trochę poleżałam na początku w szpitalu. Ale w poprzedniej ciąży też się bał.

caltha jesteś boska :-):-):-):-):-):-):-)

A ja patrzyłam na tę stertę wczorajszego prania do poukładania i do poprasowania i jakoś zapał mi przeszedł. Zamknęłam drzwi w małym pokoju i jakoś przestało mi przeszkadzać. :-D Dzisiaj dołożyłam jeszcze dwa prania i może jutro się zawezmę się w sobie i zakończę ten etap. Ale wątpię chyba, że się z chłodzi , bo od rano zbierała się na deszcz, ale w południe wyszło słońce i jest zdecydowanie za ciepło.

magda 17011 śliczne są te komplety z H&M ja mam taki P1010623.jpg

Załączniki

• P1010623.jpg
    P1010623.jpg
    36,4 KB · Wyświetleń: 72
Nie zdołam Was dzisiaj nadrobić, chyba zostawię to sobie na nocną zmianę . Przez ten wózek efektywność moich dzisiejszych obowiązków równa się 0.
Jeszcze myślałam, że S mi pomoże jak wróci, znaczy się zrobi co miał zrobić wcześniej , ale dzisiaj przecież pierwszy mecz. Aż sama z ciekawości obejrzę, bo stawiam na Brazylię tych mistrzostwach:)

Edys...ja tez Żelazna i najbardziej boję się tego tłoku, bo gdzieś w statystykach znalazłam, że w lipcu\sierpniu przyjmują tam ok 1300 porodów, a w całym roku 5500.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry