• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Caltha - ja tez kiedys przejrzałem inne wątki i chyba tylko lipcowy był taki skłócony :) cieszę sie, ze w sierpniu rodzę ;)

Monya- ja pewnie za rok tez sie wybiore, bo ja bardzo lubię takie imprezy.

Stokrotka - moja tez Zośka i tez nocny tryb życia ma :) tylko, ze mnie to nie rusza. Nic mi prócz wycieczek do toalety, mojego spokojnego snu nie burzy ;)

Monya- tobie sie juz 34 tydzien zaczął, to juz lada moment :) co do feromonow to na moje koty nic a nic one nie działają.

Madison - u nas niedługo bedzie fajniej i ciekawiej, niż na najlepszych wakacjach :) za rok sobie odbijemy.

Kahaka- trzymam kciuki za dobre wyniki

Martuśka - ale bym zjadła takie ciasto z truskawkami ... Dobrze, ze w domu nic słodkiego nie ma ;)

Natkusia - 18 to juz prawie tyle co nic :)

Cześć dziewczyny, przyszłam pożalić się dzisiaj. Od wczoraj chodzę poddenerwowana. Mąż mnie tak wkurwił... :angry: Oczywiście jesteśmy już pogodzeni, ale i tak mam do niego żal. Ciągle coś wymyśla, kombinuje, szuka nowych zarobków, interesów. Wszystko super, ale wciąga mnie we wszystko, a mi teraz nie interesy w głowie. Nie wiem jak z nim rozmawiać, żeby nie uznał, że mi to wisi i zarabianie kasy to tylko jego obowiązek. Mi się nie chce... Teraz wymyślił, żebym szukała lokalu na nowy biznes... :baffled:
Dziwna jestem?:confused:
Mam od rana rewolucję żołądkową, pewnie z tych nerwów. Bolą mnie okrutnie nogi. Mimo, że biorę 3x magnez to i tak czuje, że skurcze łydek są blisko... A no i jeszcze moja waga dzisiaj mnie dobiła. Od ostatniej wizyty prawie 3kg na plusie:crazy: Mój doktorek bardzo pilnuje wagi i już słyszę jego gadkę w stylu "coś za dużo się przytyło..":angry:
Dobijcie mnie.

wagą się nie przejmuj :) po porodzie zleci .. a co do męża.. chyba trzeba wychodzić z założenia , że mężowie są właśnie po to , żeby jak ładnie to ujęłaś wqrwiali raz na jakiś czas.. polecam pogadać z nim na spokojnie.. jeśli drugi raz mu wytłumaczysz , że biznesy nie są aktualnie Twoim priorytetem to może, może podreślam zrozumie:) mój przy 3 razie pojmuje , że dla mnie teraz liczy się jedno!

Przy okazji chciałam się przywitać :) podczytuje Was i oglądam od samego grudnia :) teraz coś mnie skłoniło do napisania:) Hej .. jestem Siana i jestem w ciąży :) tak jak Wy :) w pt 32 tydzień .. będzie chłopiec :) pozdrawiam wszystkie kuleczki :)

mój dla odmiany jest w.ciąży co najmniej jak ja , albo bardziej czasami :) zgage ma bidus , krzyże go bolą, nogi mu puchną , o wszystkim zapomina ... :-) chyba wolałabym żeby się w nim pracus obudził a nie empata:)

Sianeczka - witamy ;)

Sierpniowa- nie przejmuj sie moj tez dziala mi na nerwy.. wrrr.. mowi do mnie ze jak teraz bede siedziala i NIC NIE ROBILA przez te 2 lata to moze jakies zajecie z dodatkowa kasa znajde. Myslalam ze mu przyjebie xD mowie jak nic nie robila.. a przy dziecku i w domu kto bedzie pracowal.. to mi odpowiedzial "e tamm.. ja Ci zazdroszcze co to za robota obiad zrobic i posprzatac" myslalam ze oszaleje.. ;/

Sierpniowa - na moj gust to natura juz działa tak, ze Twoje siły fizyczne i mentalnie sa skupione na porodzie i dziecku i wiciu gniazdka. Na pewno sa supermanki, które ogarna wszystko i w każdych okolicznościach, ale one potem Prozac lukaja ;)
Nie martw sie, nie doluj tym, mąż pewnie poczuł presję utrzymania rodziny i dania jej wszystkiego co moze, im tez nie jest prosto i łatwo.
Pogadajcie raz, drugi, moze zrozumie, a moze znajdziecie jakis kompromis.

Z waga to moze jest tak, ze skokowo tyjesz i następne 2-3 tygodnie bedą symboliczne. A nawet jesli nie - who cares? :) Przecież teraz sie nie bedziesz odchudzac, wspierając sie na forum załatwimy te ekstra kg zanim pierwszy śnieg spadnie ;)

reklama
Martuska - zorganizuj mu taki 'relaks' przez tydzien, albo 4-5 dni nawet!

Moj zajmuje sie małym super, zdarzało mi sie wyjeżdżać na weekendy, ale zawsze przyzna potem, ze podziwia osoby, które robia to na codzień.
A ma robotę bardzo odpowiedzialna, z dużym poziomem stresu itd.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry