• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniówki 2014

Natkusia dzięki że pytasz. Mam już ten cukier ogarnięty. Na noc biorę jedną insulinę a w ciągu dnia przed posiłkami drugą. Jak nie mam stresow to cukier w ryzach. Teraz odliczam kiedy będę mogła wstać z łóżka. Tak mi się marzy zwykły spacer albo nawet te zakupy w biedronce. Oby do przodu. Moja waga od czasu ujawnienia cukrzycy jest na -5.

reklama
u nas dalszy cią remontu-po wymianie okien ,mąż maluje kuchnię a w tygodniu sypialnię:szok:
w przyszły weekend na bank rozstawiamy łóżeczko ,wcześniej się nie wyrobimy-ale jeszcze dobre 2-3- tyg. zostaną do porodu wiec spokojnie :-)
Miłego popołudnia :-)

Madison Kochana! Bądź dobrej myśli. Ja się za Was pomodlę i pamiętaj - będzie dobrze, dzidzia jest już duża i silna i napewno da sobie radę! Ty też! Bądź spokojna. Powodzenia. Daj znać kiedy tylko będziesz mogła

Dzięki Kami, dołączyłam niedawno i jeszcze nie ogarniam wszystkich nicków i historii. Wierzę jednak głęboko, że będzie dobrze :) i niedługo usłyszymy dobre wieści :) Trzymam kciuki za mamę i bobasy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry