Witam
Madison cieszę się, ze u Ciebie lepiej a z Kamy jestem dumna! dzielna dziewczynka. a tego zaparcia w chęci karmienia dziewczynek piersią bardzo zazdroszczę! Dziewczyny mają super mamę
Anielka rewelacyjne wieści!!!!! Super, super, super!
Natkusia ja bym mogła mieszkać w wc

co chwila mi się chce :-( ale ja mam wrażenie, że moje dziecko leży poprzecznie (tak wyczuwam po ruchach)
Ulika oj zgadzam się z Tobą! moja Martysia bardzo się złości jak ktoś jej mówi, że to będzie braciszek :-) ona się kłóci, że nie, bo Kornelcia

a jak ja wczoraj powiedziałam, ze Kornelcia będzie drzeć japę cały dzień to Martyna mówi do mnie "nie mów tak na buziunię mojej Kornelci"

choć ja mam wrażenie, że ona nie wie co ją czeka

i pewnie jak się mała urodzi to tak słodko już nie będzie
magda37 ja też kiepsko spałam. zasnąć nie mogłam, bo się z chłopem pokłóciłam, a później co godzinę wstawałam na siku
Atana ja prałam nową pościel
Izis i ja gratuluję
Gorgusia ja miałam lewatywę, nikt mnie o zdanie nie pytał, ale nie wspominam tego źle

jak będą chcieli to niech tam robią
Sierpniowa ja mam dwa zestawy ubranek :-) Jeden to body krótki rękaw, na to bluzeczka, legginsiki + czapeczka - to na chłód ewentualnie na duży chłód na to jeszcze sweterek, na upały body krótki rękaw a na to pajacyk :-)
Kaspian kurde ja bym wysłała męża po dziecko! raz, że źle się czuje, dwa, że nie chce tam być
caltha ja tej mobilizacji szukam od kilku dni :-

-(góra garów w zlewie, nawet do zmywarki nie chce mi się wstawić :-( ale jutro już MUSZĘ ogarnąć choć troszkę chałupkę
Asiołek i jak tam?
A my mieliśmy dziś rozkładać łóżeczko, a łóżeczko schowane w piwnicy, a ja co? zgubiłam od niej klucze

no nie mam pojęcia gdzie mogą być! przede mną teraz szukanie a jak nie to od głównych drzwi muszę pożyczyć od sąsiadów, a kłódkę od naszej piwnicy trzeba będzie przeciąć i nową założyć :-(