Wyczekany z moich planów ruszenia tyłka nici... w głowie mi się okrutnie kręci, słabo mi i zbiera się na wymioty... zjadłam troszkę owoców i leżę... miałam bardzo ambitne plany na jutro ihihihi

)) swoją drogą taka burza to rzeczywiście niezłe emocje

)) Udanego plażowania!!!
Martyna93 dobrze, że już jesteś w domku

)) i mały ma fajną wagę

))
Gorgusia nie musisz być ciągle bohaterem w swojej rodzinie... potem będzie ciężko nawet jak coś Cię zwali z nóg... chociażby przeziębienie... nikt nie będzie miał na uwadze tego, że Ty też potrzebujesz czasem pomocy... znam to autopsji
Ulika Tobue też miłego weekendu
Afja Anetka ja miałam za dużo wód płodowych w poprzedniej ciąży ale chyba na tym etapie już nic z tym nie będą robić - jedynie monitorować.
Angie spotkanie z przyjaciółką to super pomysł. Ja sama dziś rano tego doświadczyłam. Wypłakałam się jej w rękaw i smutki jak ręką odjął - zniknęły
Sierpniowa nie zadręczaj się tak... znajdź kogoś komu się wyżalisz i emocje zejdą z Ciebie.
WKasia u nas potworny upał... nie wiem czy moje osłabienie to nie jest jego efekt - mój organizm dla tych temperatur powiedział pass.
Faisca też lubię Ikee

mam nadzieję, że buszowanie udane

))
Anna ja Ci serdecznie współczuję tych akcji z mamą... ale może czas już aby wróciła do domu? inaczej cały miesiąc będziesz miała do bani
Magda37 zielone światło 38 tydzień - jak super

))) teraz to już tylko czekać na rozwój wydarzeń.... chyba, że Dzidzia będzie z tych bardziej upartych jak u FGiuu czy Martuski

))
Monya81 miłęgo weekendu

i przeprowadzki

swoją drogą nie wiem w czym Ty tam możesz pomagać ihihihih

wiem zagrzewasz ich do walki

))
Fiuu oby marudzenie przyniosło wyczekany skutek

))) może coś się ruszy

)) a Jasio no cóż - może mu się limit na dziś wyczerpał
Martuska spokojnego weekendu i udanego pakowania... szpitala współczuję... pakuj wiatrak.
Ewcol Kochana TRZYMAM KCIUKI!!!! Trzymajcie się z Hanią !!!
Nikitka ja i Gawit cc mamy na 8 sierpnia

))
Ewaelinka super, że udało Ci się nieco odpocząć!! Całe szczęście, że miałaś ten czopek

)
Atana korzystaj korzystaj

ja też dziś gdzieś bym poszła ale boję się, ze nawet ze schodów nie zejdę... może jutro będzie lepiej

))
Naktusia gratuluję długiego spacerku - świetnie jesteś zorganizowana

))
Upał...