reklama

Sierpniówki 2014

reklama
No teraz to sie usmialam bo za mna arbuz chodzi juz jakis czas :-)u mnie dzis wszystko pozamykane ale jutro moja druga polowka wracajac z pracy ma podjechac do tureckiego sklepu podobno tam sa :-)
Niedzielny obiad dzis nie dla mnie zostawie te miecho moim chlopcom ja moze wmusze w siebie troszke lazani :-/

Ostatnia edycja:
Gawit... U mnie w pracy babiniec i połowa kobiet bardzo długo plamiła w ciąży. Nie zawsze oznacza to coś złego. Czasem tak bywa i już. Co do arbuza to marzę o nim już bardzo bardzo długo... Ale nigdzie nie ma :-(

Moj maz jest kochany ,przyjechal wlasnie z pracy i wrecza mi male papierowe zawiniatko i mowi ze zwiedzil po drodze kazdy kiosk (tylko to otwarte)otwieram patrze a tam miniaturki arbozow co prawda to tylko takie gumy do zucia no ale doceniam starania hehe

hej
A ja chcę ciasto drożdżowe z owocami :-D i zaraz normalnie chłopa w auto wpakuję i każę mu jechać do cukierni :-D
Kurde wczoraj po wizycie już nie miałam plamienia, a dziś po nocy znów było :-( czy to się nigdy nie skończy :-(
Ja też potrafię nie miec cały dzień a wieczorem troszkę tego beżowego :-( też jestem ciekawa ile to może trwac, wizyte mam za dwa tygodnie, pije duphaston, mam nadzieję że to wystarczy.

oj Wy o jedzeniu..... ja podjadam ogórki konserwowe co chwilę.... w pierwszej ciąży tak nie miałam....

cwikla współczuję przebojów biegunkowych ... ja tak pod koniec ciąży miałam...;/

Ech a ja jem mało bo na wszystko się krzywię - bo robi mi się niedobrze. A K.tego nie rozumie, chciałby żebym jadła nawet za cenę wmuszania i wymiotów.

Właśnie przeczytałam gdzieś przypadkiem że u kobiet w ciąży często diagnozuje się czerniaka...a ja ogólnie jestem blada i mam wszędzie dużo różnych pieprzyków...powiem Wam, że przeraziłam się niemiłosiernie ;|

O arbuzie też myślę od kilku tygodni :)

Co do biegunki - miewam, zwłaszcza w takie słabsze dni.

Witam,
wybaczcie że nie zaglądam ale póki co jeszcze do pracy chodzę, oby do 9-ego bo wtedy wizyta, a do tego od świąt tule wc, wrrrr....nic nie przyjmuję ani picia ani pokarmów stałych. ?..jedyna zaleta to -1,5 kg na wadze...w środę jeszcze mam usg....oby już zarodek jednak był......mam nadzieję że na L4 będzie więcej okazji by się odezwać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry