Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ogarnęłam się. Zaraz lekkie śniadanie i zobaczymy co dzień przyniesie.
Sierpniowa- rozumiem Twoje poirytowanie . Ale...na pewno bliżej już niż dalej :-*
Ja sie wydarlam na moja mame ale mnie wkurza dzis "i co jedziemy,dzwonimy" wykrzyczalam jej ze najwyzej urodze w domu !!!!!!
Jeszcze czekam bo nie gryze scian ,ale w glowie mysl ze chyba cos sie ruszylo :-/ ale kolejny raz uslyszec ze bez zmian nie usmiecha mi sie
Do tego po prysznicu zaczely mnie sutki szczypac ---i mam dziwnie nabuzowany humor (doslownie okres mi sie zaczal ;-)
Hej. Czuje sie okropnie i czuje sie wyrodna matka
Poklocilam sie z moim m strasznie bo jest takim leniem ze nawet o pomoc go poprosic nie mozna, ja jestem cala obolala i nie spalam w nocy i on ze jest zmeczony noz kuuurrrr... i spal cholera do 9.30 a ja od rana z Igorem on sie zsikal na lozko zdarzylam 3 prania zrobic a jego doprosic sie nie mozna, wiec sie poszlam umylam ubralam i wyszlam to dziecko chcialo ze mna isc a ja go nie wzielam bo chcialam m dac nauczke a teraz siedze w parku poplakuje i czuje sie okropnie ze go nie wzielam, m nawet nie zainteresowal sie gdzie ide. Czuje sie strasznie. Dobija mnie to wszystko i mam mega dola
Przeraszam ze marudze tu ale poprostu nie mam komu
Mi udało się trochę odspać tą szaloną noc, ale nadal wymęczona: bo skurcze, bo bole miesiączkowe, bo do tego doszedł kręgosłup. Idę po nospę bo nie da się tak funkcjonować. Do d... takie czekanie. Zaczynam zazdrościć tym co mają wyznaczony termin cesarki.
Ale sie u Was dzieje :-)
Kciuki Zaciskam za szybsze rozkrecanie bez oszukancow.
Asiolek Niby wiem I sobie to przypominam ale to chyba te leki swoje dowalaja, stad Tak jest. Jeszcze dzis lekkiej goraczki Dostalam.. Jak patrze na malego to mi lepiej :-) taka radosc :-)