reklama
MartuŚka92
Fanka BB :)
Gorgusia - &&& powodzenia!
U mnie humor wcale nie lepszy.. za godzine zbieram sie na wizyte wiec trzymajcie kciuki!
U mnie humor wcale nie lepszy.. za godzine zbieram sie na wizyte wiec trzymajcie kciuki!
magda17011
Martusia za wizytę. &&&&&
Gorgusia zaciskam &&&&&&&&&& byś jak najszybciej przytuliła Antosia :-)
A my się właśnie cycujemy :-)uwielbiam to ...a tak apropo laktator medela mini electric to najlepszy zakup jakiego mogłam dokonać

Gorgusia zaciskam &&&&&&&&&& byś jak najszybciej przytuliła Antosia :-)
A my się właśnie cycujemy :-)uwielbiam to ...a tak apropo laktator medela mini electric to najlepszy zakup jakiego mogłam dokonać

Sierpniowa
marlenkus a o co chodzi z tą skalą skurczy, skąd taką macie?
ja zupełnie nie w temacie:-)
cwikla co do ZUS OFE to za 4 lata będziesz mogła zmienić decyzję.
Gorgusia trzymam kciuki i powodzenia!!!
A ja się nie wyspałam, bo taka panowała parnota i duchota, że szkoda gadać. Do tego kilka razy zaśliniłam- istny potop wręcz- i poduszkę i chyba samą siebie... fuj
Jest czwartek, skurczy brak, innych objawów rychło zbliżającego się porodu brak i chłodu też brak.
Aaaaa i Ania- wczoraj moje dziecko szalało w brzuchu tak jak Twoje ostatnio. Też bardzo długo, intensywnie i momentami boleśnie
ja zupełnie nie w temacie:-)cwikla co do ZUS OFE to za 4 lata będziesz mogła zmienić decyzję.
Gorgusia trzymam kciuki i powodzenia!!!

A ja się nie wyspałam, bo taka panowała parnota i duchota, że szkoda gadać. Do tego kilka razy zaśliniłam- istny potop wręcz- i poduszkę i chyba samą siebie... fuj

Jest czwartek, skurczy brak, innych objawów rychło zbliżającego się porodu brak i chłodu też brak.

Aaaaa i Ania- wczoraj moje dziecko szalało w brzuchu tak jak Twoje ostatnio. Też bardzo długo, intensywnie i momentami boleśnie

katrina86
Gorgusia . Powodzenia ::-)
Tez mnie niezle rozbawil wlacznik od swiatla
trzeba wstac, ide na wizyte potem do fryca . W nocy lapaly mnie bole jak przy okresie i bole kregoslupa
az sie wybudzalam z bolu. Ale dalej chyba nie wiem jak rozpoznac skurcz:thumbdown:zielona jestem :-)
Tez mnie niezle rozbawil wlacznik od swiatla
trzeba wstac, ide na wizyte potem do fryca . W nocy lapaly mnie bole jak przy okresie i bole kregoslupa
az sie wybudzalam z bolu. Ale dalej chyba nie wiem jak rozpoznac skurcz:thumbdown:zielona jestem :-)Dzisiaj czwartek to ponoc ma byc u nas duzo porodow :-)
GORGUSIA obys jak naszybciej tuliła Antosia
Powodzenia dziewczyny na wizytach :-) i samych pozytywnych wiesci
Wojtus wlasnie otworzyl oczy a reszta mych chlopcow spi.
W ogole chyba cos zjadlam bo Malutki podczas robienia kupki prezy sie i steka oops
Milego!
GORGUSIA obys jak naszybciej tuliła Antosia

Powodzenia dziewczyny na wizytach :-) i samych pozytywnych wiesci
Wojtus wlasnie otworzyl oczy a reszta mych chlopcow spi.
W ogole chyba cos zjadlam bo Malutki podczas robienia kupki prezy sie i steka oops

Milego!
Hej
Gorgusiu trzymam kciuki bardzo mocno, obys jyz dzis tulila synka.
U mnie 38 tc. Ciekawe jak dlugo jeszcze pochodze. We wtorek wizyta i mam nadzieje ze cos ruszy. Do tego czasu luzuje.
U mnie seks odpada. Maz ma blokade mega.
Izis oj wiem co to znaczy jak maz ma dziwne nadtroje i nie chce powiedziec o co chodzi. U mnie dziala olanie tematu albo mega awsntura.
Gorgusiu trzymam kciuki bardzo mocno, obys jyz dzis tulila synka.
U mnie 38 tc. Ciekawe jak dlugo jeszcze pochodze. We wtorek wizyta i mam nadzieje ze cos ruszy. Do tego czasu luzuje.
U mnie seks odpada. Maz ma blokade mega.
Izis oj wiem co to znaczy jak maz ma dziwne nadtroje i nie chce powiedziec o co chodzi. U mnie dziala olanie tematu albo mega awsntura.
anna20061
Dobry...
Sierpniowa dzikie uczucie nie. Ja sie niemoge przyzwyczaic do takich figli...
Sierpniowa dzikie uczucie nie. Ja sie niemoge przyzwyczaic do takich figli...
Sierpniowa
Ja w szoku byłam, że on ma jeszcze tyle miejsca, żeby takie harce odprawiać
Ech, przypomniał mi się mój sen:-) Byłam na porodówce i dostałam mega dużego czopka -lewatywa znaczy się. Nie potrafiłam go sobie wsadzić

Jakby to była najtrudniejsza część porodu
Jeszcze 8 nie ma a ja się lepię, suuuuuper

Ech, przypomniał mi się mój sen:-) Byłam na porodówce i dostałam mega dużego czopka -lewatywa znaczy się. Nie potrafiłam go sobie wsadzić

Jakby to była najtrudniejsza część porodu
Jeszcze 8 nie ma a ja się lepię, suuuuuper

reklama
magda37
Oj ja zgłaszałam się na czwartek i u nas wieczorem była burza, a od 4 cały czas pada, na dworze jest 21 stopni, a teraz jeszcze grzmi idealny dzień na poród, tylko Hania jeszcze niezdecydowana. 
Plus jest taki, że chociaż się wyspałam
Gorgusia powodzenia.
Plus jest taki, że chociaż się wyspałam
Gorgusia powodzenia.