reklama

Sierpniówki 2014

Anna tak sobie myślę że może poćwiczyć trochę, przysiady, schody, piłka. Jejku ale fajnie coraz więcej mamusie.
My dziś z racji "ochlodzenia" do 25 stopni poszliśmy na pierwszy spacerek. Dziewczyny czy Wy też jesteście tak bardzo zakochane w swoich malenstwach.
Fiufiu moja haneczka tez ma zamienione dzień z nocą. Oczy mam na zapalkach.

reklama
gorgusia gratulacje i dla ciebie:) ja do wczoraj na patologii bylam, dzis mialam miec wlaczona insuline bo cukry skakaly ale udalo sie uniknac..wczoraj o 22:30 odeszly mi wody, wiec wzieli mnie na porodowke ale akcja sjurczowa slaba , cala noc przespalam pod ktg. o 7 dostalam oksy i poszlo bardzo szybko. maly dostal 10 pkt, teraz zasnal po cycu a ja czuje sie super, nie nacinali mnie ani nie peklam.super:) nie odzywalam sie ale was czasem czytalam.mialam dzis wyjsc do domu a tu niespodzianka:)jak wroce do domu wstawie zd

Gorgusia śliczny Antoś i już miłośnik motorów :D

U mnie cisza... nic spacery sprzątanie i dźwiganie starszaka... jak się chce to nie bo po co w najmniej oczkiwanym momencie....
ale czasem mam nadzieję, że jak będę myśleć wody odchodźcie to w końcu odejdą hehe

No wlasnie Ewcol ją nie wiem kiedy iść na pierwszy spacer...i w ogóle jak sie za to zabrać.jestem sama całe boże dnie do 21:00 a wózek z drugiego piętra znieść i kiedy wyjść ? Po karmieniu czy jak? Nie paietam

Cholerka, ze tak zacznę...

Kamila ma anemie, 8 hemoglobiny i cos tam niskie :(
Omawialismy możliwości jeszcze na oddziale i trzeba albo robic przetaczenie krwii, co podobno jest juz nie polecane, albo jest procedura leczenia 4-6 tyg, dwa razy w tygodniu cos tam podają na oddziale, za pierwszym razem z pieciogodzinna obserwacja. Nie wiem czy NFZ to ma, oni chyba przetaczaja. Medicover ma, za drobne 2.5 tysiąca...

Jutro zaczynamy, takze widac nie trzeba było sie tak żewnie zegnac z oddziałem ostatnim razem, bo znowu bedziemy tam gościć i to często.

Umowilam sie tez na ten implant antykoncepcyjny, najlepiej go zakladac 4 tyg po porodzie, u mnie zaraz 5 bedzie wiec dzialam. Coz robic.

Drogi dzien mniej jutro czeka :/ Bo oczywiscie dziewczyny maja 3 miesieczna karencje w abonamencie na leczenie szpitalne.

Na pocieszenie Natalii wystarcza zwykle witaminki krwiotworcze.

ANNA - poczatek jak u FIUUFIUU czyli jest dobrze :)
Bedzie lipiec czy sierpien? ;)

A ja przynajmniej wiem, ze moja cora nie musi byc az tak blada, moze jak krew sie poprawi to nabierze kolorów.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry