reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Madison wszystko wróci do normy i malutka sobie poradzi :)

Co do anemii i bladości to ja kiedyś myślałam, że mam jakieś braki we krwi :) ale ja to chyba tak mam, że jestem przeźroczysta ;) czego malutkiej nie życzę bo jednak fajnie mieć kolor :D

Trochę u nas pada, łał :D

Aniu trzymam kciuki.
Madison to życzę sprawnego uporania sie z anemia.
U nas spokój,była polozna,obejrzała dziecię i poszła.a my sie karmimy.

Mam problem bo od porodu nadal nie byłam w wc...próbowałam czopkiem ale nawet nie ruszyło.chyba muszę rycyny znów spróbować,bo boli mnie brzuch i ten ból promieniuje aż na kręgosłup :-(....masakra.

Cycujemy więc mogę napisać.
Dziękuje za gratulacje i kciuki :-*
Carine- gratuluję ogromnie.
Anna- trzymam kciuki &&&
O 5.30 byliśmy na ip. Badanko i rokowania na długi poród bo 1cm rozwarcia i kawał szyjki. Okazało się,że nie ma miejsca na normalnej porodowce i mogę się zdecydować na dom narodzin. Nie widziałam problemu i tym sposobem trafiłam do Londynu :-D. Super super super. Polozna pięknie się nami zajmowała choć miała w tym czasie jeszcze dwie rodzące. M spisał się na medal. Ja mam kilka szwów ale siedzę na całym tyłku i nic nie boli. Opieka jak w prywatnym szpitalu. Aż w szoku jestem. Ogólnie jestem z siebie dumna jak paw :-P Darlam się tak że pół Warszawy mnie słyszało :-P Buziaki dla Was!

No pieknie! 3 mamuski jednego dnia :-) a moze to nie koniec? :-D

ANGIE gratulacje!

GORGUSIA super, ze warunki mialas bardzo dobre :-) pewnie nie jedna moglaby Ci zazdroscic!

CARINE cudnie, ze porod latwy i przyjemny :tak: czekamy na foto!

ANNA dajesz mala, dajesz :-D

MADISON przykro mi z powodu Kami.. oby szybko z tego wyszla :tak:

FIUFIU o kurcze.. moze poczekaj i ewentualnie zaaplikuj sobie kolejny czopek?

reklama
Madison, malutka jak się podleczy, to bedzie cud, malina i karnacja pewnie sie zmieni.:-) Ja anemii nigdy nie miałam, nawet słońce mnie omijało i omija, więc nie mam na co zrzucić.

Anna gratuluje odwagi i czekamy na wieści.:-) Ciekawa jestem czy zamkniesz lipiecowe, czy otworzysz sierpniowe dzieciaczki.:happy:

Angie gratulacje:-).

Fiuufiuu ale slicznie spi to Twoje dzieciątko :-) Ja po porodzie syna dostałam 2 czopki na raz, bo jeden wcześniej też nic nie dał.

Gorgusia Antoś cudowny i od urodzenia trzeba dzieci nakierowywac na motoryzacje :-), bez tego ani rusz w dzisiejszych czasach.:-D

Czy po porodach do domu przychodzi tylko położna czy lekarz też? Jak urodziłam syna to pierwsza wizyta kekarska była w domu. Ciekawa jestem jak jest teraz.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry