reklama

Sierpniówki 2014

Madison udalo nam sie hehehee bo caly czas sie smialysmy ze czekamy na siebie ;-) zaraz przyjda anestrzjolodzy z pda :-/ wanna odpada bo mala za duza musza wszystko widziec -ja pierdziele ja jak to przetrwam aaaaaa

Moj juz w drodze heheheehe obudzilam go wiadomoscia mam nadzieje ze zeby umyje ;-)

reklama
Madison jak napisałaś o tym jedzeniu łyżkami to się popłakałam.... Bym go przytulila i już nie puściła. Tylko jak ja to ogarne...
Super że mama tak pomaga że masz czas dla Synka. A mm się nie przejmuj. I tak z tym karmieniem jesteś bardzo dzielna.

Anna - to trzymam kciuki :-)

Marlenkus - gratulacje, witamy Hanię :-)

Ewaelinka - trzymaj się i powodzenia :-)

Się dzieje od rana... :-D

My dzisiaj na zakupy i do mojej siostry na wioskę na kawę, a potem to może torbę do szpitala spakuję...? Dwa tygodnie przed to by już wypadało chyba :-)

ANNA EWAELINKA i jednak rodzicie razem :-) czadersko! :-D Powodzenia i czekam na wieści :tak:

U mnie średnio ale lepiej jak wczoraj.. Wczorajszy dzień był zalany łzami o wszystko :confused2: jak znajdę chwilę wyciszenia to się wyżalę ;-)

Zaraz jadę podciąć sobie włosy.. a co!

Miłego!

Ewelinka, jejku to już! Ciężką miałaś ciążę, ale nagroda będzie cudna :)

Aniu, kciuki zaciskam ciągle!

Madison, ja bym się chętnie do zoo przejechała. A z tym mm to nie ma co sobie wyrzucać, Ty też masz być zadowolona/ w miarę wypoczęta. Zajechałabyś się, jak byś miała ciągle ściągać, ściągać...

U nas póki co 22 stopnie, ale temp rośnie niestety...

GORGUSIA - ogarniesz, ja na co dzien tez znajduje czas by pobyć z małym, a ogarniam razy dwa ;)
Włączaj Kaca we wszystkie prace przy Antku. Moj bardzo chętnie pomaga przewijac - przynosi pieluszki, chusteczki, masc. Jest bardzo zainteresowany 'jest kupka?';)
Potrzyma butelke małej, przytula, całuje, na rączki chce (z pomocą duuuza rodziców :)), buja wozek czy kolyske, obserwuje kapiel. Pozwalam mu na duzo by nie czuł sie odtracony i by był blisko mnie :)

Jak bedziesz karmić piersia to ręce masz prawie wolne z poduszka do karmienia, mozna starszaka przytulić :)

Poza tym teraz maluch bedzie głownie spał to sie zdążysz nacieszyć Kacim i wyrobić rutyne i sposoby by oba maluchy były dopieszczone :)

Przez to wszystko człowiek duzo bardziej cieszy sie każda chwila razem :)

reklama
Ania i Ewaeilinka - Kochane dzielne Babeczki - zaciskam kciuki będę pilnie śledzić postępy... piszcie do nas w miarę możliwości ;) &&&&&&&&&&&&

Madison - mm to też jedzenie ;) nie martw się :*

Atana pakuj torbę ;)

Wzięłam prysznic ... mąż zdrowieje, palec u nogi niemal jak nowy już :) więc same dobre wieści... tylko ja znowu smutna jestem... dziś mamy rocznice ślubu i wyszło na to, że spędzam ją samotnie... bo mąż ma niespodziewane wesele i nie może odmówić... i będzie taki obolały szalał z kamerą :( a miał mi pomóc ... i znów jestem sama ze wszystkim i się popłaczę :(
Tęsknię za moją Miśką :(

Wiem, że marudzę bez sensu... ale jakoś tak mi dziś nie halo... jak zacznę rodzić będzie mnie wiozła jakaś obca chłopina do szpitala... i będę tam całkiem sama... poużalam się nad sobą dziś

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry