reklama

Sierpniówki 2014

Przepraszam ze nienadrobie ale chyba sensu to niema... bardzo dziękuję za gratulacje.
Porodu w odpowiednim watku pisac niebede bo uwazam ze to sensu niema... radzac Tomcia myslalam ze umiedam. Zemdlalam dwa razy z wyczerpania. Bol okropny. O 4 nad ranem byl anestozjiolog i prubowal mnoe znieczulic. Niemoglam miec pelnego zewnatrz oponowego ze wzgledu na serce bo grozilo to smiercia. Wbijal sie 5 razy w kregoslup bol kosmozny. Potem ulga. Z tad te usmiehniete foto. Potem okazalo sie ze rozwarcie 7 cm szyjki niema a tomcio schowal się do gory. Matko kpsmos z badanie. I bol niemilosierny. O 9 jakims cudem zszedl. I sam wyhodzil. Naciely mnie i dwa parte dwie minuty wrzasku jakoego swiat nieslyszal i ulga zero bolu. Urodzil sie skubaniec. Okazalo sie ze byl duzo mniejszy niz usg go zmiezylo. Trudno ale waga dobra. Teraz walcze z laktacja...

Ostatnia edycja:
reklama
WARSZAWIANKI - moj M pokazał mi dzis gdzie sa teraz najlepsze lody na świecie :) Jesli tego miejsca nie znacie to koniecznie musicie poznać - na Mokotowskiej tuz przy pl. Zbawiciela, od strony Charlotte i Metodystów. Hippsterskie miejsce ofkors, naturalne lody, w stylu włoskim - nakladane z 'garów' lopatka. Smak booooooski :)

Jak sie tak poczyta forum to sie okazuje, ze większość nie doczytalam, nie nadąża i nie ogarnia ;) To w sumie wychodzi na to, ze każda z nas sama do siebie pisze ;)

My po zoo, dzis poszliśmy 'pod prąd' wbrew kierunkowi zwiedzania i to był strzał w 10. Kilka razy miałam łzy w oczach i ze śmiechu i ze wzruszenia na rożne zachowania i reakcje mojego synka. A potem bylismy na najlepszych lodach na świecie :)

Gratulacje dla EWAELINKI i ANNY!

EWAELINKA - duża babka przyszła na świat, ale granice przyzwoitości zachowała :)

Fiuu gratuluję ulgi :D

Martyna super, że się dogadaliście z właścicielem. Mam nadzieję, że nie było tak stresująco :)

Ja nie widzę zdjęcia małej Ewelinki :(

Carine, synuś bardzo dobrze wygląda. Jakby w ogóle żadnego opuchnięcia itd :)) oczka tak szeroko otwarte :D

Madison, takie "robione" lody są extra. W Gdańsku była taka maciupka lodziarnia, wyglądała jak z PRL :D a kolejki tam są zawsze długie :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry