reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Hej ! Tyle sie napisalam i poszlo w kosmos grrrrr....

Teraz tylko o sobie (wybaczcie) . A wiec odeszlo kawalek czopa i pojawily sie skurcze , na razie nie regularne i tylko brzuch twardnieje. Mam strasznie dziwna potrZebe ruszania biodrami i takie parcie jak na siusiu . Krzyz na rAzie nie boli wiec leze w wannie i sie zastanawiam jakby tu koszenie uskutecznic , mala wierci sie nieziemsko. Ide barc sie za maszynke , nim tel nie utopie.

Sylwiak mam tak samo z tymi dretwieniami. To jakas masakra- wrecz boli to. Gawit bede myslami z Toba jak i reszta nas jutrzejszych. Ja chyba poki co jestem jedyna zaplanowana na jutro, chyba ze w nocy/ rano kogos przywioza. Dzis wzieli ta moja sasiadke z sali na oxy, niestety skonczylo sie cesarka, bo malemu spadalo tetno. Boze dziewczyny caly dzien mysle tylko o tematach porodowych. Wykoncze sie. Sorki za moje smety.

Jej dziewczyny na cc trzymajcie sie dzielnie :) mnie tez czeka taka noc przed w szpitalu i mam nadzieje ze bede równie dzielna jak wy :) puchne juz nie tylko na wieczór czy po tym jak polaze ale wogole mi juz nic nie schodzi. Dretwiejace palce lub całe dłonie , generalnie dretwieja mi nogi jak dluzej niz 5 minut posiedze w jednej pozycji :-(( jak mały slonik wygladam i takowoz sie czuje. Dobrze, ze troszke chlodniej w krakowie od dwóch dni to przynajmniej na zewnatrz da sie wyjsc. Trzymam mocno kciuki za jutrzejsze porody !

Wszystkie jutrzejsze mamuśki powodzenia, oby dzieciaczki były zdrowiutkie!

Kolejny kawałek czopa odszedł, ciekawe czy w końcu złapią mnie jakieś konkretne bóle.

Ja dziś cały dzień super humor a na wieczór łzy. Nawet nie wiem czemu dokładnie. Niech już się ruszy bo wykończe siebie i męża

KTG wporzadku. Od jutra mocno walczę, bo mam mnóstwo rzeczy do ogarnięcie przed tym szpitalem poniedziałkowym.

Gawit, Mexi, Nikitka, Asiołek bardzo duzo &&&&&&&&&&&&&&&&&& za Was i czekamy na wiadomości.

Gorgusia współczuje sytuacji. Mam nadzieje, ze jakoś sie ułoży.

reklama
Polozylam sie spac. To było jakos 134/84.
Po jskis 40 min obudził mnie skurcz. I tak co 10 min łapie mnie , i bol brzucha na dole jak na okres. Teraz zmierzylam to znowu wysokie jest.
Zaraz ide do wanny. Zobaczę czy w wodzie mnie łapie. Jak tak - to powoli będziemy sie zbierać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry