• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Sierpniówki 2014

Lilith przegladalam rozne doplery do badania tetna plodu ale sa tak rozne i nie wiem juz nic. Na wiekszosci jest ze wykrywaja od tetno 12tc na jednym znalazlam ze od 10go i to z tych tanszych. Sa ponad 1000zl i takie ok 250 zl? A ty jaki masz i kiedy zaczal wychwytywac? Zastanawiam sie czy nie kupic. Ale tez boje sie ze nie bedzie slyszal tetna a ja bede wariowac jeszcze bardziej:confused2:

reklama
witam witam i o samopoczucie pytam :) tak moim brakiem objawow sie stresowalam, ze sie doigralam dzis. chcialam zrobic na obiad potrawke z wczorajszego rosolanego miesa, niestey skonczylo sie to wizyta w kibelku i przytulankami z muszla.

gratulacje wszystkich udanych wizyt :-)
mój mąż wpadł dzis na pomysł-a mianowicie bysmy nie pytali lekarza o płeć maleństwa .Przy obu poprzednich dzieciątkach od około 23 tc wiedzieliśmy,że pierwszy będzie synek no a potem córcia...no powiem Wam ,że kurcze kusząca propozycja.Taki dreszczyk emocji do samego końca :-) muszę się dokładnie nad tym zastanowić :-)

ja bym też nie wytrzymała :-) poza tym wyprawka - nie chcę zostawiać kupowania wszystkiego na po porodzie, a mało jest u nas rzeczy typu unisex. raczej króluje róż i niebieski ;-) pamiętam jak kupowałam dla Martyny i chciałam neutralne kolory to najwięcej było białego. ile się naszukałam np. żółtych bodziaków to nie pytajcie :-)może teraz coś się zmieniło, ale jak patrzę po sklepach to jednak nadal jest ten podział na róż i niebieski ;-)

gawit - ten podział jest okropny. Dla dziewczyn króluje róż, masakra:sorry:
Ja teraz jak dla Wiki coś kupuję - to muszę się naszukać innych kolorków.

Popelnilam samobojstwo kaloryczne ;-) dwa talerze frytek wlasnej roboty (takie z glebokiego oleju), ale to dzis jedyne na co mialam smak i co przeszlo mi przez gardlo :-/ teraz leze -wole sie nie ruszac by to tam zostalo :-D
Zaciekawilyscie mnie tymi podsluchiwaczami -musze sie dowiedziec jak to wyglada u mnie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry