natkusia
Fanka BB :)
Hej hej :-)
Ja zaczynam sie stresowac.. w poniedz jedziemy z Michalem na podciecie wedzidelka jezyka w narkozie ogólnej
az mi serce ściska..
U nas ok :-) Wojtus chyba juz cos wiecej widzi bo strasznie sie rozglada
no i nadal najwieksza rozrywka to cyc ;-)
Wiadomo co z ATAN i MARTYNĄ? nie widzialam zeby sie odezwały..
MADISON super, ze badania wyszly super :-) a Ty mamuska dzielna jestes!
ASIOLEK tule Cie :* i wysylam pozytywna energie! Oby zmienilo sie na lepsze..
SIERPNIOWA nawet sobie nie wyobrazam co przechodzisz.. trzymam za Was &&&&&!
Ciezarowki mysle o Was i trzymam &&&& :-):-)
Ja zaczynam sie stresowac.. w poniedz jedziemy z Michalem na podciecie wedzidelka jezyka w narkozie ogólnej
az mi serce ściska..U nas ok :-) Wojtus chyba juz cos wiecej widzi bo strasznie sie rozglada
no i nadal najwieksza rozrywka to cyc ;-)Wiadomo co z ATAN i MARTYNĄ? nie widzialam zeby sie odezwały..
MADISON super, ze badania wyszly super :-) a Ty mamuska dzielna jestes!
ASIOLEK tule Cie :* i wysylam pozytywna energie! Oby zmienilo sie na lepsze..
SIERPNIOWA nawet sobie nie wyobrazam co przechodzisz.. trzymam za Was &&&&&!
Ciezarowki mysle o Was i trzymam &&&& :-):-)

jestem zła na naszą pediatrę bo ,mówiłam o tym wędzidełku jak Michał był noworodkiem (miał problem z ssaniem piersi) i wtedy ona i 2 i innych lekarzy powiedzieli, że wszystko jest ok.. po czym jak Michał miał 1,5 roku to nagle się okazało, że ma krótkie
lepiej teraz to zrobić niż później.. Michał ma już ponad 2 lata a nic nie mówi oprócz mama i tata.. podobno przyczyną może być wędzidełko.. zobaczymy
Od kilku dni mam dziwne bole dosyc mocne, czasem regularne skurcze.Trzyma to kikla godzin a potem przestaje
Ohhh nic sie nie zapowiada, meczace to.Tak bardzo chce urodzic przed przyjazdem mojej tesciowej a na to mam tydzien.Znajac zycie nic nie wyjdzie jabym tego oczekiwala.Tyle z marudzenia :-) wybaczcie