hej dziewczyny
ja dzis wolne od pracy - i bardzo sie z tego cieszę
powiem Wam , że moja praca mnie wykańcza 
Robiłam we wtorek i czwartek bete - ładnie przyrasta
10 grudnia idę na usg - mam nadzieję, że będzie pięknie widać serduszko
miłego dnia życze.
Jeszcze mam takie pytanie do Was - czy lekarz bez problemu Wam wystawił L4? Ja narazie pracuję, i pewnie jeszcze trochę pochodzę do pracy. Ale praca po 12 h, i w soboty i niedziele na stojąco, i w stresie to tak nie za dobrze dla dzidziusia.
ja dzis wolne od pracy - i bardzo sie z tego cieszę
Robiłam we wtorek i czwartek bete - ładnie przyrasta
miłego dnia życze.
Jeszcze mam takie pytanie do Was - czy lekarz bez problemu Wam wystawił L4? Ja narazie pracuję, i pewnie jeszcze trochę pochodzę do pracy. Ale praca po 12 h, i w soboty i niedziele na stojąco, i w stresie to tak nie za dobrze dla dzidziusia.
Ostatnia edycja:
wtedy jest pewność, że wszystko ok! Co do pracy to ja pracuje też ok 10-12h, stojąc i siedząc i praca z klientami (salon komórkowy).. do tego stres bo plany sprzedaży i niestety nieciekawa atmosfera. Powiedziałam mojemu lekarzowi i bez problemu dał mi L4 :-)
ja jakoś nie miałam cierpliwości do klientów i mnie zaczęli wkurzać (hormony zaczęły szaleć).. poza tym u nas okropna atmosfera i szefowa wprowadza mobbing. Ale przede wszystkim bolało mnie podbrzusze i nie potrafiłam wysiedzieć tyle czasu w pracy. A na specjalne traktowanie (typu 8h w pracy, przerwy śniadaniowe itd) nie mam co liczyć więc wybór był prosty. Maluszek jest najważniejszy 
dlatego trzeba uciekać z takiej pracy.. tym bardziej, że ja np wiem, że po porodzie już tam nie wrócę..