Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
fiuufiuu to mamy wizytę tego samego dnia.Już się doczekać nie mogę.Do tej pory miałam jedno usg w 6tc i było słychać bijące serduszko.jako że to moja pierwsza ciąża to wrażenie zrobiło to na mnie niesamowite.M nadzieję,że jutro już w poodpisuje.aj nici sie nie chcę o slimacze sie strasznie.w pt wizyta i stres chyba jak u każdej czy wsio ok.
Bebzon mi ciąży...jakoś tak dziwnie sie czuję ciężka na dole. Zęba zalatwilam i jestem szczęśliwa ale musiałam brać antybiotyk. Poza tym zimo.liczylam,że w tym roku jednak zima nam odpusci...oby do wiosny.
chyba sobie zrobię
normalnei musiałam wcześniej wyjść, bo nei mogłam wytrzymać w tym zapachu ;-)Ja nie będę mieć badań genetycznych z krwi. Czemu mówicie, że macie USG na ostatnią chwilę? Można je zrobić do 13t6d,ja będę mieć w 13t3d.