Obejrzałam, super maluszekAle brzuszek masz na razie mały i zgrabny
Mój sterczy :-)
wrzucaj zdjęcia na galerię ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Obejrzałam, super maluszekAle brzuszek masz na razie mały i zgrabny
Mój sterczy :-)
, ale uwielbiam swoją pracę (jestem nauczycielem), dobrze się czuję i zamierzać do końca maja jeszcze męczyć moich uczniów. Będę mamą po raz trzeci, jednak przerwa między drugim a trzecim to 13 lat:-). Także jak łatwo obliczyć jestem mamą, której Pesel nakazuje badania genetyczne.... U mnie 10tc1d, termin porodu 20 sierpień, usg genetyczne 7.02 i już mam małego stresa. Trzymam za nas wszystkie kciuki. Miłego dnia:-)
Wiele zmieniło, bo resztę ciąży byłam spokojna, a komfort psychiczny w takim okresie to rzecz nie do przecenienia.......
......
przepraszam, że tak wyrwane z kontekstu
ale czy gdyby po badaniu dalej było 1:120 to czy to coś zmienia? w sensie, że coś byś zrobiła inaczej?
w Twoim przypadku badania okazały się pozytywne, ja znam przypadkie kiedy to badanie tylko zaniepokoiło rodziców a wszystko było ok....