Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Czesc Kahaka, ja sie zastanawiam czy sie czyms nie zatrulam.... ale w sumie nic takiego nie jadlam, normalnie rece opadaja, nawet nie mam sily sie cieszyc dzisiejszym usg na ktore tyle czekalam. Mam nadzieje ze reszta ciezarowek nie ma takich przebojow jak ja.
Takie mnie dziś "coś" spotkało. I w ogóle nie chce mi sie w tej pracy siedzieć, jest mi zimno i ciągle jestem głodna, mimo że jem. Ciąża potrafi poprzewracać świat do góry nogami Witam Was wszystkie bardzo serdecznie
Czytam Was od grudnia, no może lepsze słowo to staram się nadążyć :-) Ja jeszcze pracuje, więc czasu nie za wiele na takie małe przyjemności, ale uwielbiam swoją pracę (jestem nauczycielem), dobrze się czuję i zamierzać do końca maja jeszcze męczyć moich uczniów. Będę mamą po raz trzeci, jednak przerwa między drugim a trzecim to 13 lat:-). Także jak łatwo obliczyć jestem mamą, której Pesel nakazuje badania genetyczne.... U mnie 10tc1d, termin porodu 20 sierpień, usg genetyczne 7.02 i już mam małego stresa. Trzymam za nas wszystkie kciuki. Miłego dnia:-)
![]()
. Mam nadzieję, że jeszcze chwila i skończą się nieprzyjemności I trymestru. Dzisiaj śnił mi się kotlet mielony z ziemniaczkami , koperkiem , sosikiem i sałatką z buraczków. Niestety póki co mogę tylko pomarzyć
. Wczoraj nie oparłam się galaretce z nóżek i choć zjadłam ją około 11 rano to cały dzień stracony. Muliło mnie strasznie ehhhhh II trymestrze przybywaj