K
kami-30
Gość
witajcie cieplutko w mroźny niedzielny poranek :-)
maćku papieroskiem i owszem potrafię się zaciągać, lata treningu
rzuciłam w zeszłym roku, lekarz na usg znalazł u mnie jakiś mały guzek i nastraszył mnie koniecznością biopsji. Endokrynolog na szczęście nie potwierdził , mówiąc , ze jest zbyt mały by można było brać biopsję pod uwagę. Kazał mi zrobić kolejne badanie w zeszłym roku po wakacjach ale jakoś mi nie wyszło a teraz ciąża. Kategorycznie zakazał mi papierosów odwołując się do mojego zdrowego rozsądku. To odstawiłam :-)
na zgagę biorę RENNIE jest bezpieczne i pomaga , podobno także na mdłości tak przynajmniej informuje ulotka:-)
maćku papieroskiem i owszem potrafię się zaciągać, lata treningu
rzuciłam w zeszłym roku, lekarz na usg znalazł u mnie jakiś mały guzek i nastraszył mnie koniecznością biopsji. Endokrynolog na szczęście nie potwierdził , mówiąc , ze jest zbyt mały by można było brać biopsję pod uwagę. Kazał mi zrobić kolejne badanie w zeszłym roku po wakacjach ale jakoś mi nie wyszło a teraz ciąża. Kategorycznie zakazał mi papierosów odwołując się do mojego zdrowego rozsądku. To odstawiłam :-)na zgagę biorę RENNIE jest bezpieczne i pomaga , podobno także na mdłości tak przynajmniej informuje ulotka:-)
dzisiaj jestem taka słaba, że z łóżka bym nie wychodziła.. nie mówiąc, że ciągle chce mi się płakać
hormony..
innych sposobów oprócz mleka, migdałów nie znam..
bardzo dobrze ;-)
wczoraj wzielam 2 nospy jedna po drugiej i dzis juz po 2 jestem. Niby plamienia nie ma odpukac ale niepokoi mnie to. Dzis wogole prawie nie spalam w nocy. Nawet nie bolal mnie w sumie ten brzuch ale nie wygodnie mi bylo w kazdej pozycji i przewracalam sie z boku na bok. A jak usnelam to snilo mi sie ze krwawilam. Juz 3 razy mialam taki sen! To okropne!:-(