Witajcie
Domi super że lepiej się czujesz i to choróbsko Cię opuszcza :-),
Ewcol powodzenia na zakupach!!! zazdroszczę, nam dziś meble do pokoiku małej przyjeżdżają montować :-)
Martuskaa za poprawę samopoczucia &&&
Gawit ja też jutro jadę do ikei :-) małej łóżeczko do pokoiku jedziemy kupić, byłam w czwartek w tamtym tyg i miałam strasznego pecha bo akurat te łóżka jak zawsze były to tego dnia zostały wykupione... no ale wizyta nie była na pusto oczywiście, na nic wydałam 200zł
Edyś my urodziny robimy zazwyczaj na dwóch stołach, jeden dla dzieciaczków tj. słodycze, kanapki, owoce, a drugi dla rodziców sałatki, wedliny itp. ale byłam na takich urodzinkach gdzie był tylko tort i trochę słodyczy dla dzieciaków i to wsio. Jeżeli to przyjęcie dla rodziny to ja bym zrobiła pierwszą wersję :-). A rower biegowy na 2 gie urodzinki to super prezent, my kupiliśmy punky i mała śmiga cały czas. Dobre są też klocki lego duplo, polecam szczególnie domek
KLOCKI LEGO DUPLO 10505 DUŻY DOMEK DO ZABAWY 24H (3925504273) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. moja się cały czas tym bawi.
Kami-30 ja też mam takiego lekarza na NFZ że jak idę na 16 to wchodzę o 19, mam chociaż czas na czytanie książki :-)
Madison &&& za testy pappa ;-)
Dziewczyny czy Wam też wychodzą włosy? Mi tragicznie, boję się je czesać. Gin powiedział, że to przez dużą ilość progresteronu.