reklama

Sierpniówki 2014

Kochana ja mialam wizyte na 19 i to musialam az jechac dwie godziny samochodem na ta wizyte bo akurat z mojego zadupia mam tyle do Londynu....Ale lekarz bardzo dobry i jestem bardzo zadowolona.....Takze ty pewnie masz wizyte w swoim miescie to jeszcze o tyle dobrze .....

reklama
Odpoczywajcie jak najwiecej:)

Dostalam wlasnie pierwsza dobra wiadamosc tego dnia! Zadzwonila do mnie midwife, dzieki przyjaciolce ktora mnie jej polecila i powiedziala, ze udalo jej sie zalatwic dla mnie dodatkowy scan na 20 grudnia, zebym sie juz nie musiala stresowac i, ze chcialaby prowadzic moja ciaze:) Ciesze sie bo juz przed gwiazdka bede wiedziala czy malenstwo sie dobrze rozwija a moze juz uslysze bicie serduszka- w koncu bede zaczynac 8 tydzien!:) Hurra!

Witaj Joanna,

Ja wlasnie sie zastanawiam czy mi w Anetnatal Clinic nie beda chcieli zrobic usg w poniedzialek...bo jestu duza szansa na blizniacza ciaze,myslicie ze powinnam sie przyznac jak pojde na wizyte ze mialam robione usg w piatek prywatnie ?

Witaj Joanna,

Ja wlasnie sie zastanawiam czy mi w Anetnatal Clinic nie beda chcieli zrobic usg w poniedzialek...bo jestu duza szansa na blizniacza ciaze,myslicie ze powinnam sie przyznac jak pojde na wizyte ze mialam robione usg w piatek prywatnie ?

Domi, mysle, ze nie musisz im tego wspominac i normalnie isc na scan. Im wiecej razy cie sprawdza tym lepiej:) Bedziesz miala porownanie opini dwoch lekarzy-daj znac jak ci poszlo i czy lekarz byl spoko!

No to im nie powiem ;) w poniedzialek bedzie rowne 6t wiec podejrzewam ze bedzie wiecej widac niz w piatek. Ogolnie to strasznie sie stresuje ta moja nieszczesna tarczyca, jutro musze sie z pracy zwolnic zeby na krew pojechac bo boje sie ze jak zrobie krew w piatek to moze nie byc wynikow do poniedzialku

reklama
Asia super wiadomość kochana....To naprawde fajna bedziesz miała midwife....a ja jeszcze niewiem co i jak....narazie powoli pakuje sie do Polski.....Ale dziewczynki dobrze mi sie spało , a teraz troche mnie mdli.....aj aj aj....:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry