Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no jak już się zaczynają razem bawić to luzikMALUSIOLKA a żeś mnie pocieszyła, że z dwójką jest prościej ;-) no i jak z dwójką to i z trójką będzie dobrze :-)
najcięższy oczywiście początek;-)dzięki,dziękiMISIA no to macie piękny prezent na święta:-) jak mięliście w planach trzecie nie ma źle.. troszkę się pośpieszyło ale może to i dobrze? :-) a dziadkowie no hmm.. pewnie będą się cieszyć ;-) przestańcie już chorować a Ty szczególnie :* <tulę>
niebawem się przekonamy co dziadkowie,bo mieliśmy powiedzieć w święta,ale pewnie nie wytrzymamy i wygadamy się po jutrzejszej wizycie
słodkości....czyżby dziewczynka?;-)ja właśnie pożeram sobie kanapkę z nutellą mhmm.. :-)

i tego teraz się boję,bo do tego doliczyć dwójkę rozrabiaków
(Smacznego 

ja chyba sie wybiore prywatnie do polskiego gina na usg
Wazylam 56-57kg dopoki nie zaszlam w ciaze i nie zaczelam brac hormonow i sterydow. W efekcie do porodu z dziewczynami wazylam 82kg (a rodzilam w 6tym miesiacu!), schudlam po porodzie troche, ale potem znow problemy z hormonami itd. i moja waga zatrzymala sie na 78kg i ani drgnie pomimo diety, cwiczen i dbania o siebie. Mam tylko nadzieje, ze w tej ciazy nie przytyje zbyt duzo i nie beda mnie musieli faszerowac tymi swinstwami 

...Witam porannie![]()
Dziewczyny nie zazdroszcze niektorych sytuacji z pracodawca, u mnie byla troszke inna sytuacja bo szef wiedzial ze sie lecze, musialam mu powiedziec ze wzgledu na ilosci dni w jakich musialam sie urywac razem z mezem z pracy.
Jutka mnie tez piersi masakrycznie bola ze juz o niewyspaniu nie wspomne.... dzisiaj wstalam o 4.50...
Jutka wlasnie doczytalam ze masz juz blizniaczki, mam pytanko. Szybko Ci sie ciazowy brzuszek pojawil czy raczej pozno ?
a w 6 smiali sie ze mnie, ze niedlugo zaczne namiot nosic
Ale mysle, ze to sprawa indywidualna jak przy kazdej ciazy
Tym razem pewnie tez szybko brzuszek bedzie widac, chyba juz tak mam po prostu 
i do tego od rana lekko brzuch pobolewa