natkusia
Fanka BB :)
BARBARKA to oszczędzaj się
co do masażysty to nie mam pojęcia..
MADISON czas leci jak szalony
między nami jest 3 tygodnie różnicy.. niby mało ale w ciąży to jest szmat czasu
mój Michaś ma 20 mscy i śpi jeszcze w łóżeczku ze szczebelkami.. ale na wiosnę dostanie normalne łóżeczko z barierką a ze szczebelkami będzie dla Maluszka. Nooo słodki Twój synek :-) mój też czasami przytuli brzuszek i cmoknie, słodkie to
my mu często mówmy, że jest dzidziuś w brzuszki a jak widzi w tv maluśkie dzieci to się cieszy 
co do masażysty to nie mam pojęcia..MADISON czas leci jak szalony
między nami jest 3 tygodnie różnicy.. niby mało ale w ciąży to jest szmat czasu
mój Michaś ma 20 mscy i śpi jeszcze w łóżeczku ze szczebelkami.. ale na wiosnę dostanie normalne łóżeczko z barierką a ze szczebelkami będzie dla Maluszka. Nooo słodki Twój synek :-) mój też czasami przytuli brzuszek i cmoknie, słodkie to
my mu często mówmy, że jest dzidziuś w brzuszki a jak widzi w tv maluśkie dzieci to się cieszy 
nie wiem ... jakos przestalo mnie cos, gdzieś bolec to kluć i sama nie wiem o co chodzi, nachodza mnie mysli,ze moze coś nie tak ale staram sie je odganiac ale i tak wracaja jak muchy :-(
Sa tez latwe do zarysowania i nawet specjany flamaster mam do rys. Jakos sie trzymają 2 lata ale wczesniej tez mielismy z brw bo sa w sumie nie drogie ale bardziej mi sie podobaja niz np w Bodziu czy Agacie. Dobija mnie tylko ze kurze praktycznie codziennie przydaloby sie wycierac bo sa ciemne ale to juz bez wzgledu na firme