reklama

Sierpniówki 2014

Amelia - widzę, ze kombinujemy podobnie :-)

Martuska
- jeśli masz gorączkę to lepiej jednak do lekarza. Nie czekaj aż infekcja sie rozwinie.

Syrop prawoslazowy jest mimo wszystko szeroko polecany w ciazy. Przy takich lekach, a w zasadzie suplementach diety, bo to ta kategoria, zawsze napiszą, ze nie brać w ciazy, bo to za tani produkt by ktoś sie tu podejmował badań nad dawkami itd. A testów na ciężarnych nikt nie prowadzi przecież, ani z lekami, ani z kosmetykami.
Trzeba tu sie zdać na lekarza. Ja bez opinii lekarza w ciazy nic nie lykam, a nawet z opinia mam obawy :-)

reklama
piszecie o tych wypiekach, faworki, oponki naszło i mnie ale ja robię proziaki (placki na sodzie) dawno ich nie jadłam , aż i slinka cieknie, nie wiem tylko czy mój żołądek już dojrzał do tego by jeść smażone :-D

Oj zamarzyly mi sie te faworki strasznie... Moja gin jest z frakcji 'w ciazy pozostajemy fit i szczupłe' więc juz widzę jej minę na widok tych wszystkich słodkości.

Martuska - ale Ty z przeziębieniem czy tego typu choroba do gin chodzisz? I ona Cię bada, oslu****e, gardlo oglada itd? Bo ja to do mojej internistki.

Ja chyba jutro w polskim sklepie kupie jakies paczki bo robic mi sie nie chce a i tak zawsze na zakupy w czwartek wieczorem jezdze do polskiego sklepu to w sumie kupic kilka rzeczy wiecej nie zaszkodzi... tylko kwestia czy beda mi smakowac i je zjem bo w ciazy ze slodkim u mnie jakis lipton jedynie zelki mi wchodza ;-)

Martuska92 gratuluję synalka!:-) chłopców chyba będzie wiecej...? Przynajmniej na tym forum. Nie wiem jak to jedt ale ciagle wszedzie w moim oteczeniu chlopcy sie rodza a podobno dziewczynek i kobiet wogole jest wiecej w Polsce?
Martuskaa pamietam ze ja jak mialam w poprzedniej ciazy straszny kaszel normalnie twarz mi sie nie zamykala :-pto mi internistka zalecila Stodal i mi pomógł!:tak:

dziewczynki - jeszcze u lekarza nie bylam, ale jak coś to do internisty pójdę, niech osłucha, pobada.... co mi gin pomoże w tej kwestii??? jutro może z corką pojdę, bo ona kaszle od niedzieli i nie ma poprawy, więc przy okazji i ja się zbadam.... chyba pediatra mi nie odmówi ;-):-):-D

A ja dziś mam urodzinki :-) 34 moi kochani czekali na mnie z tortem więc tłusty czwartek zaczyna się już dziś :-)

Załączniki

• 1393426819401.jpg
    1393426819401.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 54
Asiolek - sto lat, sto lat, stoooo lat! Wszystkiego naj, naj, najlepszego! Duzo, duzo zdrowia dla Ciebie i Twoich nablizszych! Niech marzenia Ci sie spełniają, a plany realizują. Duzo, duzo szczęścia! :-)

Slodki, długi weekend przed Toba :-)
Urodzinowe buziaki przesylam!

Podjadlabym troche tego tortu :-)
Bedzie okazja zaraz, bo ja sie 'urodzinuje' w weekend :)

reklama
Ojej Asiolku wszystkiego najlepszego i czego tylko sobie zapragniesz....I dawaj mi no tu tego torta... Hihi...Ja zaraz ide robic paczki i moze jeszcze chrusty porobie...Sama niewiem co bym zjadla.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry