reklama

Sierpniówki 2014

Asiołek, wszystkiego najlepszego!!!! :-) też bym pojadła... Ale jutro pączki na pewno kupię hehe
martuskaa, a *spam* masz w domu? Mnie on naprawdę pomógł, gdy byłam przeziębiona.
Martuśka, gratuluje synka :tak:

Ja dzisiaj troche podminowana i zdenerwowana, bo synek mojej kuzynki (4 miesiące ma) trafił do szpitala z zapaleniem opon mózgowych :-( do tego ma rotawirusa, kamień w nerce i powiększoną wątrobę. Było z nim na tyle kiepsko, że zabrali go dzisiaj helikopterem do Międzylesia :no: myślę o nim stale i strasznie mi szkoda jego i kuzynki. Nie wiadomo co będzie... :crazy:

reklama
kahaka - straszne wiesci. oby wyszedl z tego bez szwanku, biedne malenstwo, a jego rodzice musza odchodzic od zmyslow. Trzymam kciuki zeby wszystko skonczylo sie dobrze.

Asiolek wszystkiego najlepszego zdrowka i dla Ciebie i dzidzi wiec podwójnie! Ja tez mialam 34 urodzinki 16.02 i mialam torcik a moj siostrzeniec 3 letni ciagle dmuchal mi swieczki zanim ja zdazylam W dodatku dobral sie w mgnieniu oka do noza i chcial tort kroic:eek: trzeba miec oczy o okola glowy...:tak:
Kahaka straszne to co piszesz o tym maluszku! Mam nadzieję, ze wszystko dobrze sie skonczy!

reklama
Kochane dziękuję Wam pięknie za życzenia... Jesteście dla mnie cudownym znaleziskiem :-) Z okazji dzisiejszego dnia, urodzin które były i będą ja również życzę Wam wszystkiego co dobre, ciepłe, mądre... uśmiechu, miłości i zdrowia ... i wszystkim dzieciakom zwłaszcza tym, które dziś najbardziej potrzebują tych życzeń

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry