Witam z kolejnym dniem dziewczyny!
Amelia Trzymam kciuki, zeby wiesci byly dobre, pewnie malenstwo odpoczywa sobie tylko po stresie.
Domii88 To mnie zaskoczylas z tym ze jest tylko 36 tygodni platnych, nie wiem czemu zapamietalam, ze 39...to pewnie ta ciaza, jestem niesamowicie rozkojazona

. tak czy siak zamiezam byc z synkiem przynajmniej rok, a teraz jeszcze sobie popracuje. Poki czuje sie dobrze nie ma sensu siedziec w domu. Wieczorkiem zawsze po powrodzie leze sobie byczkiem i odpoczywam po calym dniu. Wtedy to wlasnie Bazyl najbardziej kopie i sie rusza

Uwielbiam te wieczory!
Wczoraj ustawilam juz luzeczko w pokoiku i jakos ciezko mi pomiescic wszystkie mebelki bo pokoik jest mega maly i jakos tak nie do konca jest tak jak to sobie wymarzylam. No ale zobaczymy efekt koncowy moze mnie jakos lepiej nastroi

Podesle jakies zdjecie jak tylko z K skonczymy
Duzo sily zycze wszystkim mamom, ze starszymi juz dziecmi. Podejzewam, ze nie jest latwo odpoczywac kiedy tyle dodoatkowych obowiazkow zmusza was do ciaglego ruchu. Ale zgodze sie, ze nie mozna zaniegdbac starszych dzieci bo male jest w drodze. Mam nadzieje, ze uda wam sie to wszystko pogodzic i znalesc moze kogos do pomocy? Powodzenia!