reklama

Sierpniówki 2014

I ja witam się dziś rano.
Nadrabiałam Was dziewczynki dwa dni:tak: ale wybaczcie, że nie odpisałam każdej z osobna, po prostu za dużo tego jak dla mnie:zawstydzona/y:. Dzisiaj czeka mnie kolejny dzień sprzątania i robienia takich drobnych wykończeń. Po ostatnich kilku dniach padam dosłownie jak dziecko. Głowa do poduszki i więcej nie pamiętam:-D Niestety zostanie mi jeszcze montaż szafy i układanie rzeczy w szafie ale to dopiero we wtorek.
Życzę Wam miłego dnia dziewczyny - przede wszystkim spokojnego:tak:;-)

reklama
Witam :-)Ja dziś jadę z małą na szczepienie -już jestem osra** ze strachu,chyba bardziej niż moje dziecko :szok:
Obiecałam jej potem McDonalds więc mała happy-ale ja....masakra
Ja na dziś mam jeszcze barszczyk ukraiński -wczoraj wciągnęłam chyba z 5 talerzy -normalnie tak mi smakował ,że szok.Mogłoby zrobić się już ciepełko.Synek w poniedziałek jedzie na wycieczkę,mam nadzieję ,że nie będzie padało :tak:Miłego Dnia :-)

Ewaelinka ;-)gdybym miała takie dolegliwości cały czas, to pewnie bym o nich nie pisała. Ciążę przechodzę lajtowo, a wczorajsze samopoczucie bardzo mnie zaskoczyło. Maluch może i śpi, ale dziwnie tak...Od tygodni szalał, a od wczoraj totalna cisza... do przyjemności to nie należy ;-/ Po pracy jadę do mamy na pocieszenie:happy2:

cos mi mozlolnie dzisiaj idzie czytanie was.Tzn wiem gdzie co psize ale niewiem ktora pisze haha.
Wlasnie przechodzilam kolo lustra i stwierdzilam ze mnie okropnie dzisiaj wysadzilo(wrzucam na galerie).Wygladam jakbym wczoraj miala na porodowke jechac.
Muzyka gra ja powolusiu sprzatam.OBjad zaplanowany dzis makaron z brokulami i anchois czy jak to sie u PL nazywa tutali aczugi :):) :)
Tomcio dzisiaj kreci glowka nie nie nie ale niewiem co nie i co zle robie ze na wszystko nie ;)

Ostatnia edycja:
magda17011 moja Maja też w poniedziałek na wycieczkę jedzie z klasą :)

Anna mnie to wysadziło porządnie już dawno.... skóra napięta na brzusiu maksymalnie... nie chcę nowych rozstępów - wystarczą mi juz te stare :)

Dzień dobry Wszystkim ;-)

Ja od rana na internecie szukam cukierni, która robi dobre torty urodzinowe ;-) Mój Dominiś 26 maja kończy 2 latka :szok: Nie do wiary- jak to zleciało :tak:
Koło nas znalazłam cukiernie, która robi podobno dobre torty i ku mojemu zaskoczeniu bardzo tanie bo 37 zł za kilogram. My potrzebujemy tak ok. 1,5 kg.
Mamy 2 w 1 :-) Dzień Matki i urodziny hehe. Ale powiem Wam szczerze, że to najlepszy prezent jaki może sobie każda Mamuśka wymarzyć :laugh2:

Cwikla - 6 czerwca :-) Niecały miesiąc został.

Ewaelinka - oby :-)

Ja dalej u babci urzeduje, bo bez kibelka w domu to nie ma szans :) no ale są plusy tego, nie oglądam tego bajzlu dłużej niż muszę a dwa babcia dobrze gotuje :-) Dzisiaj tez barszczyk tylko taki zwykły nie ukraiński i nie z boćwinką bo ja od małego nie lubię takich "paprochów" :-)

Witam się z rana :-) U nas dziś Pan do remontu przychodzi na wykończenie. Mówi, ze do jutra skończy - jest światełko w tunelu!!!
I cieszę się, bo M. wziął wolne, żeby pomóc Panu, więc dzień zaczęliśmy od śniadania w łóżku (oczywiście z naszym "szkarłatnym" dzieckiem i kotem).
Miłego dnia!
W Krakowie paskudnie!!!

reklama
Witam sie i ja :)

Sierpniowa - ja mam podobnie. Do tej pory czułam ruchy dziecka coraz wyraźniej i coraz mocniejsze. Natomiast od jakiś 2 tygodni porobiło mi sie tak, ze czuje przez 2 dni wyraźne, a pózniej 1-2 dni spokoju, tylko bulgotanie. No i tak na zmianę. Byłam w międzyczasie na usg no i na ekranie dziecko ostro fikalo, a ja nic nie czułam. Doszłam wiec do wniosku ze to ze mną jest cis nie tak, a nie z dzidzia ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry