reklama

Sierpniówki 2014

Natkusia milo,ze sie odezwalas. Przykro mi, ze Tak musisz sie meczyc, teraz Bardzo latwo o dolki I Inne stany depresyjne a tu dodatkowo taka sytuacja. Wiadomo, fajnie ze skurczy nie ma I szyjka rozumiem ok? Ale jednak, musi byc Ci Bardzo ciezko. Pamietaj jednak, zemkazdy dzien to dzien dla malucha. Towarzystwo masz mile, Wazne by bylo z Kim pogadac I nie zamykac sie ze swoimi myslami I smutkami.
Myslimy o Was Caly czas, Pisz jak najwiecej, choc pewnie ciezej sie zebrac do tego..
I Oby ta infekcja szybko sobie poszla, Tule Cie mocno :-)

reklama
Pogoda też nie nastraja.. Leże plackiem cały dzień i już wszystko mnie boli :baffled: ale dla Maluszka trzeba!
Co do szyjki to nie miałam żadnych badań ginekologicznych ani usg ale wydaje mi sie, ze ok.. no jak leże to nie ma innej opcji ;-)

I za tym moim Michaśkiem strasznie tesknie..
Normalnie nic nie robie ale nawet na internet nie chce mi sie wchodzic.. jakbym mogła siedziec to inaczej ale każą mi leżeć :confused2:

Anna synek śliczny:)
Ewaelinka podejrzewam, że z Ciebie niezła zakupoholiczka;)
Lilith nie forsuj się zbytnio!
Sylwia-k oby przeszło;)
Misiura grunt to pozytywne nastawienie:)
Izis u nas kompromis- rolety bambusowe;)
Magda świetna rodzinka;)
Gorgusia mega foty:)
Ewaelinka Twoich przystojniaków nie widzę :(
Kaspian zdrówka dla synka.
Kahaka dobrze, że u córeczki wszystko ok:)
Katusha oby nie;) Niby każda z nas chce mieć ładnie i z ochotą przystępuje do remontów, ale jak sie przeciągają to chyba żadna nie lubi...zwłaszcza, że teraz goni nas termin, a pomoc z nas niewielka...
Izis takie uwagi to jednym uchem wpuszczaj, a drugim wypuszczaj...
Anna to Max pojechał tatusiowi po całości;)
Fiufiu zdrówka!

Natkusia trzymaj sie tam malenka :-*
Rozumiem ze Ci ciezko a do tego nie mozesz konkretnie pojesc ,ale to dobre dla malenstwa i niech to Ci pomaga to przetrwac !!!!caluje Cie mocno i odzywaj sie czesciej ,lepiej wywalic z siebie zle emocje piszac -to pomaga :-*
Ojaka fajnie ze zalatwilas to bez problemu !!!!
Angie mam nadzieje ze to nie bedzie zadna alergia pokarmowa bo to jest okropne -tym bardziej dla dziecka ,ktoremu trudno jest wytlumaczyc ,,,ja wiem ze predzej czy pozniej musze sie za to wziasc solidnie bo nie chce spaprac sobie do konca jelit i przecież musze byc zdrowa !!!a co do objawów skornych to nie zawsze one wystepuja (tak slyszalam )ja mam bo ja mam dodatkowo niklowa alergie pokarmowa -takze u mnie to juz jest wogole kosmos

Madruszka hihihi no to poszlas na latwizne ;-) ale ja ostatnio tez kozystam z najprostrzych rozwiazan :-D

Natkusia ciesze się ze w miare ok -buziaki :-)

Sierpniowa daj znać jak u Was??? Martwie się :-(

Gosia nie masz czego zazdrościć bo wbrew pozorom, mimo rozmiarów brzuszka ludzie nagle są niewidomi-wierz mi ,każdy spojrzy i staje tyłem do Ciebie ,żebym czasami nie chciała przepuszczenia w kolejce -niestety taka jest prawda :wściekła/y:

reklama
Oj zachowanie ludzi przy jakich kolwiek kolejkach to masakra. Nagle slepi, patrzą w sufit albo na buty. Ostatnio w kasie uprzywilejowanej tez z 10 min stałam :(

kiepsko sie czuje - brzuch boli tak na samym dole. Wzięłam magnez, luteine i buscopan i leże. Oby przeszło

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry