reklama

Sierpniówki 2014

Witajcie dziewczynki. Ja dzisiaj tak na szybko. Przeczytałam wszystko ale wybaczcie, że nie odpiszę każdej z osobna ale jestem padnięta na maksa. Jestem już u rodziców, mała śpi (ale ja się za nią stęskniłam) i umieram z gorąca jak chyba każda z nas. Zaraz zmykam pod prysznic i nyny.
Natkusia i Ewaelinka super, że już w domku ale teraz grzecznie ulokować swoje tyłeczki na kanapach i leżeć - bez oszukiwania.
Dziewczyną, które nie czują się dobrze albo coś boli życzę oby szybko minęło.
Chorym dzieciaczkom zdrówka życzę.
Spokojnego weekendu kochane - oby troszkę chłodniej się zrobiło.
(Ale dziś poszalałam z postem hihihihihihi)
Dobranoc

reklama
Bardzo to przykre :-( teraz po przepłukaniu tego powinno być już dobrze, czy niestety nie daje to gwarancji, że znowu coś się będzie mogło dziać? Życzę kochana by córa to przeszła jak najlepiej i by nie bolało. mam nadzieję, że więcej nie będziecie musiały przechodzić takich rzeczy, tule mocne :-(:tak:

Zrobiłam racuchy na kolację, siedze chwilkę na necie i idę na serial.
Więc udanej nocy, oby wyspanej :-D i bez koszmarów :-D

Ewciol - biedna ta Twoja córa :( bardzo współczuję i trzymam kciuki za zabieg , a Ty odpoczywaj ile możesz .

Martyna - współczuje bólu , coś okropnego , oby do niedzieli przeszło ! W taki upał to bez takich atrakcji człowiekowi się słabo robi a Ty jeszcze zakupy robisz i obiad gotujesz , twarda jesteś :)

Caltha - gratuluję udanego doświadczenia :)

Gawit - nawet mi nie mów o topolach .. też jestem uczulona , dodatkowo dziś kosili trawy dookoła i efekt jest taki że wyglądam jak królik , oczy czerwone łzawią , nos zatkany , coś czuję że nockę mam z głowy : ( nienawidzę !

Witam sie porannie :-) juz emigrowalam z gory na sofe ;-/
U mnie noc w miare przespana ,ale powiem Wam ze w szpitalu od lezenia nabawilam sie bolu ramienia z prawej strony ,okropienstwo i nie wiem czy moge to posmarowac jakas mascia :-(
Ewcol to okropne ,mam nadzieje ze tym razem zabieg bedzie mniej bolesny -nie trawie jak dziecko cierpi doslownie serce mi peka -a co dopiero Tobie jako mamie -trzymam kciuki bardzo mocno !!!! Postataj sie minimalnie nie denerwowac o ile to wogole mozliwe :-*
Carine -kciuki za egzaminy !!!
Martyna - mam nadzieje ,ze wstalas wyspana i bol juz nie dokucza,albo jest mniejszy !!!podziwiam Cie bo ja i sadystolog omijamy sie jak to tylko mozliwe :-/ wszystkiego dobrego :-*
Lilith-super ze remoncik pomalu sie kończy ,a Ty korzystaj z urlopu i wyleguj sie dluzej :-) nalezy Ci sie !
Gawit cos wiem o dzialaniu hormonow ,bo ja to na reklamie mleka dla dzieci potrafię sie poryczec !!!a kto wygral -bo chyba dwie babki byly w finale z tego co reklamy widzialam :-)
Monia no to faktycznie byl skrotowy poscik ,,,wytul swoja księżniczkę
Amelia -moim zdaniem w upalne dni powinien byc zakaz koszenia traw -wtedy pylek utrzymuje sie w powietrzu owiele dluzej i uczula z podwojna sila ,no ale panowie od kosiarek lubia opalac plecy bleeee

Z nowosci to mam w garazu paczki na szkolenie sa 3 kartony ,ale moj m. Mi ich wczoraj nie wniosl - bo mam lezec ,ale obiecal ze jak wstanie to to rozpakujemy i pododaje fotki -najchetniej juz bym byla w tym garazu ,,,no coz uzaleznienie od sofy wygrywa :-(

Hej!
Mnie tez jakaś bezsenność dopadła. Po wczorajszych maratonach sklepowych powinnam spac jak babiś, a jednak nie:no:

Ewcol &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za córcie, oby bolało jak najmniej.

Martyna mam nadzieje, ze dzis już lepiej bedzie i nie będziesz sie tak parszywe czuła! Dzielna kobita z Ciebie. Ja podobnie jak Ewaelinka z dentysta sie lubię ale terzymac na dystans. Choć po porodzie nie ma rady i trzeba bedzie wypełnić ubytki i tez mam jednego do wyrwania, ale o tym nawet nie myśle...

Ewaelinka jak mówi moja mama " Ciebie niech ręka boska broni" wstawać z tej kanapy i buszowac po garażach. Na męża grzecznie czekaj!!!

Udanego dnia kobitki!!!

Ostatnia edycja:
Witam sie i ja :-)
Ojjj jak dobrze być w domu! :-)

Moi panowie są niedopieszczeni bo ciągle sie tulą do mnie a Michaś szczęśliwy tylko mama i mama ;-)

No i dzisiaj kończe 31tc a to oznacza, że weszłam w 8 miesiąc :-) jeszcze troche troszeczke!

Miłego! Wpadne po sniadanku

witam.ja cos w nocy spac nie moglam.wczoraj zpomnialam lekow wziac i w nocy dopadly mnie skurcze i jakies dziwne klucia w pochwie... co prawda skurcze bezbolesne ale tak nieprzyjene ze mialam, cala nocke z glowy...od 6 juz siedze w notatkach, nie wiem jak ja wytrzymam od 11-20 na uczelni ale jakos rade dac musze...prosze o kciuki bo sie dzis przydadza..milego dni

CARINE &&&&& za dzisiejszy dzień!

OSZQRDE przykro mi i tulę.. dzisiaj pewnie nachodzą wspomnienia.. ['] dla Łucji..

EWCIA żeby Ci nie wpadł pomysł iść do tego garażu! Leżeć i koniec :tak: mnie po 2 tyg leżenia w szpitaly strasznie biodra bolą ojj ciezko bedzie..

Hej hej
U mnie noc średnia, gorąco mi było okrutnie mimo otwartych okien.

Carine powodzenia na uczelni!

Oszqrde, ściskam!

Natkusia, niech Ci mąż przyniesie do eyrka tę spódnicę i centymetr, to mi zmierzysz :D

reklama
Kochane moje :) dzień dobry :)

Karaiwina i każdy kto jeszcze nie zrobił porządku z zębami : http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,96856,11355775,Zeby_w_ciazy.html

A teraz coś o lekach na bóle kostno stawowe: ponieważ boli mnie dokuczliwie biodro, w aptece kopiłam 2 plastry, które poleciła mi Pani farmaceutka dla kobiet w ciąży, zabrałam je na wizytę do mojego lekarza i dopytałam czy rzeczywiście są bezpieczne - powiedział, że o ile nie będę ich przyklejała na brzuch to hulaj dusza ;) więc z czystym sumieniem mogę polecić następujące plastry:
[h=1]Apap Thermal, plaster rozgrzewający[/h] apap-thermal-plaster.jpg
drugi chłodzący prel blue
cd4fbe9b5841d1d03190a41671b4cd21.jpg
jeszcze nie skorzystałam... ale kiedy będę w potrzebie mam je w domku :)

Załączniki

• apap-thermal-plaster.jpg
    apap-thermal-plaster.jpg
    35,5 KB · Wyświetleń: 56
  • cd4fbe9b5841d1d03190a41671b4cd21.jpg
    cd4fbe9b5841d1d03190a41671b4cd21.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 53

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry