witam i ja , kiepska noc za mną , mała miała wysoką gorączkę i nie szło jej zbić , syropem pluła , czopka sobie nie dała wsadzić , okład ściągała , normalnie koszmar , do tego głowa mi pęka od kararu

, Jutro miałam iść na USG i kompletnie nie mam z kim małej zostawić , a do żłobka w takim stanie jej nie dam , najbliższy termin jaki znalazłam jest za 2,5 tyg a to już chyba za późno będzie , nie wiem co mam zrobić ,normalnie ryczeć mi się chce
Ojaka - super kolor , ja też nie lubię jak jest za pstrokato

a teściem się nie przejmuj , w końcu to nie on będzie tam mieszkał
Natkusia - fajnie że możesz liczyć na teściów , tak to jest z przychodniami , każą dzwonić rano , później nie odbierają a jak już się dodzwonisz to się okazuje że już nie ma terminów bo za późno pani zadzwoniła , znam to .
Atana - matko co za ludzie !! moja kuzynka ma taką wariatkę , która potrafi wezwać policje jak jej dziecko płacze , wydawać by się mogło że dobrze że ludzie reagują ale jednak dzieci płaczą z różnych powodów , nawet wizytę pań z pomocy społecznej jej już zafundowała
Gorgusia - podziwiam , naprawdę , przykre to że nie można liczyć na najbliższych , tym bardziej że pracujesz i wiadomo że czasem chciałoby się zwyczajnie usiąść i nie robić nic .
Anna - jestem przekonana , ze mój tak samo by zareagował , zresztą zazwyczaj to ja robię zakupy i często jeszcze muszę wysłuchiwać , że nie kupiłam czegoś tam na co on akurat ma ochotę, tak jakby to on był w ciąży ….
Carine - trzymaj się , mam nadzieję że będzie ok i szybciutko wyjdziesz
Sierpniowa - ale Cię rodzinka rozpieszcza
Fiuufiuu - co ja bym dała żeby moje dziecko do 11 - stej pospało , ba 9 - ta to byłby szczyt marzeń .
Martynka - i jak dziś ? lepiej coś ? ja pamiętam na ok 2 godziny przed maturą usunęłam 7 - kę , dobrze że była pisemna bo przez pierwsze dwa dni nie mogłam w ogóle mówić , na drugi dzień miałam taką banię że nie chcieli mnie dopuścić , parę dobrych dni to trwało , ale wiadomo że wszystkie środki przeciwbólowe szły w ruch , oby gin coś poradził .
Izis - powodzenia w pisaniu pracy .
Domi - cudne Kruszynki

mleczka rzeczywiści sporo , to dobrze , niech malutkie rosną i nabierają sił
Monya - tulę :*
Angie - moje nocki ostatnio wyglądają podobnie , myślę , że coraz częściej będzie się to zdarzać , mnie dodatkowo mały czasem tak kopie że jest to wręcz nieprzyjemne
wszystkiego najlepszego dla Was mamuśki

miłego dnia