Sie witam porankowo
Kurcze, chyba sie wyspalam. Panowie śpią, a synek to nawet cały czas w swoim lozeczku!!!
Nam chrztu udzielał znajomy ksiądz na swoje własne zyczenie zreszta. I sie okazało, ze wszystko mozna przy odrobienie dobrej woli. Żadnych papierkow i zaświadczeń, my bez ślubu, bo M po rozwodzie. Chrzestni nie musieli byc krysztalowi, ale ksiądz sie spytał czy ewentualnie moglibyśmy to rozważyć wiec sie postaralismy o właściwy wybór. I kasy nie chciał, ale dostał sporo za ta pomoc i ludzkie podejście.
Domi - brawa dla Twoich kruszynek! Mam nadzieje, ze u Ciebie lepiej. U nas tez uczą, ze mleko do 6m w zamrazalce, ale mi tez sie obilo o uszy, ze mleko zmienia swoje właściwości i skład co jakis czas i dłużej niz 3m przynajmniej na poczatku nie ma sensu trzymać. Moze lepiej to sprawdzic i dopytac.
Anna - ja przy dwójce to mam takie bóle czasami, ze strach zmieniać pozycje, bo mam wrażenie, ze sie wszystko o wszystko obija, łącznie z tym, ze dzieci odbijają sie o siebie. Zauważyłam, ze te bóle sa cykliczne, moze to tak jak wszystko rosnie i jest bardziej wrażliwe. Wczoraj tak miałam i troche w nocy. Mam nadzieje, ze dzis juz nie, bo to strasznie nie przyjemne.
U nas słońca brak, ale moze sie jeszcze namysli

Milego dnia!