reklama

Sierpniówki 2014

reklama
No ja w szoku bylam jak uslyszalam ze Mia na bipapie jest zamiast na vencie...jeszcze wczoeaj rozmawialam z pielegniarka i mowila ze dadza jej jeszcze ciut odpoczac ale ze jest na najmniejszych ustawieniach venta i ze juz mniej sie nie da. A tu taka nowosc z rana hehe. Ja nawet dobrze oczu nie zdaza otworzyc a juz dzwonie do szpitala hehe. Pozniej kolejny telefon o 12 bo okolo 11 lekarz jest u dziewxzynek na obchodzie i zanim pzebada jedna i druga to mija prawie godzinka wiec jak o 12 dzwonie to mam swieze informacje co lekarz powiedzial. No i o 16.30 zwykle u dziewczynek z mezem jestesmy. I tak codzienie :-)

Cześć dziewczęta!
Domi bardzo dziekuje za porcje super wieści z rana! Dzięki Tobie i Twoim księżniczka wierze, ze wszystko jest możliwe nawet gdy na pierwszy rzut oka wydaje sie nie dobrze! Oby takich wieści wiecej!

Co do tego jakie bedą nasze dzieci to ja i P. to typowi aryjczycy jesteśmy. Jasnoblondo Włosi i niebieskoocy. Mój P. Ma nawet blond zarost:) śmiejemy sie, ze mała bedzie ruda po mamusi (farbuje sie tak:) Obojętnie jak bedzie dziewczynki dla nas bedą i tak najpiekniejszymi dziećmi na świecie. Madison, a Twoje dziewuszki to chyba dwujajowe wiec nie bedą identyczne tylko mogą być ewentualnie podobne jak rodzeństwo, bo to inny zestaw genów prawda??

Milego dnia i ulgi pogodowej dla tych którzy jej potrzebowali:)

Dzieki dziewczyny, ja dopiero dzisiaj zobacze jak bardzo ksiezniczki sa do siebie podobnoe bo wkoncu mmia nie bedzie miala rurek w buzce. Wiem napewno ze Lilly ma jasniejsze wloski niz Mia. Ogolnie panie pielegniarki mowi ze bede miala w domu wesolo bo obie dziewxzynki maja niezle charakterki. Dzisian okaze sie jak bardzo placzliwa jest Mia hihi bo jej siostrzyczka wszystkim daje znac wszem i wobec ze nie spi i kazdy musi ja uslyszec a jak jest na rekach to tak smiesznie steka :-)

Dzień dobry ranne ptaszki
Nie wiem co się ze mną dzieje, ale ranne wstawanie u mnie stało się koszmarem. Strasznie długo nie mogę się po prostu wybudzić:baffled: Pogoda u mnie dzisiaj zwariowała, od wczoraj leje i leje, jest zimno i ciemno, ale... ja się cieszę, bo wolę to niż te upały:-)

Domi
podziwiam i Ciebie za wytrwałość i Twoje maleństwa. Jak czytam jakie malutkie one są i jak przy tym się rozwijają, aż nie wiem co powiedzieć. Cieszę się, że wszystko idzie ku dobremu. Normalnie bym Cię uściskała za tak pozytywne wieści co dzień :-)

Domi ja jeszcze zaspana a już uśmiechnięta po Twoich postach :))))) cudowne wiadomości :) dalej kciuki trzymam za każdą fałdkę, okrągłe brzuszki, szybki powrót do domku i morze zdrówka :)))))

Witam
u mnie pogoda okropna ,ponuro,zimno -blee:-(
moja Oliwka też dziś w domku,zaczęła kaszleć więc ją zostawiam -muszę niestety z domu wyskoczyć po ciasto,bo mam dziś imieniny i goście się zwalą-nie chce mi się :no:

Domi ale fajnie ,że dziewczynki tak sobie radzą :-)

Ewaelinka podaj może loginy dziewczyn których otrzymałaś adresy,bo nie wiem niestety czy mój np dotarł -mogłabyś ??????

reklama
Domi - super :-) Ani się obejrzycie a dziewuszki będą miały po te 2 kg i przegonią was wszystkich do domu :-)

Sama jestem ciekawa jaki mix genetyczny wyjdzie Emilce :) Bo u mnie od sasa do lasa. Ja jestem naturalną szatynką, ale od tylu lat farbuję włosy, że już nawet nie pamiętam jaki ten naturalny był :-) D. jest ciemnym blondynem, ja mam oczy zielone a on szare, patrząc po dziadkach to geny ciemne i jasne rozkładają się po pół, oczy dziadki mają od niebieskich do brązowo-piwnych, z praw Mendla by wyszło, że wszystko się może zdarzyć :-) Tak po cichu to wolałabym, żeby maleństwo odziedziczyło po tatusiu geny odpowiadające za włosy bo ma lepsze :-D i do tego lekko mu się kręcą :-D no i jeszcze te za tycie, bo drań nie ma skłonności do tycia, tzn. nie jest chudy ale i nie gruby, ot dobrze zbudowany facet... :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry