reklama

Sierpniówki 2014

Madison - ja się właśnie zastanawiam nad tym deponowaniem krwi, jak nas ceną nie zabiją to się pewnie zdecydujemy.
Seriale lubię, bo jak siedziałam cały czas na tyłku w domu to nie było co robić, ileż filmów można obejrzeć, a seriale to jakoś tak łatwo wchodziły, a jak się miało cały sezon w komputerze to już wogóle :-) Poza tym mam wrażenie, że seriale teraz lepsze od filmów, ostatnio widziałam JEDEN dobry film "Tajemnica Filomeny" :-)

Anna - a daj dzieciątku jakiś makaron podgrzany z pesto i parmezanem :-)

Wiecie, Wasze chłopy na was lecą bo po prostu pociąga ich w Was coś więcej niż fajna figura, ot i tyle zagadki :-)

Wróciłam od fryzjera, w końcu zaczynam człowieka przypominać :-)

reklama
ewcol ale dobrze ze facet sie przyznal,Gorzej jakby zwial,mielibyscie wieszy klopot..A tak to on chyba za szkodę zaplaci???

a ja swojego nie bardzo w ciazy podniecam, dzis mi się przyznal,że dziwnie by sie czul kochajac sie ze mna w ciazy, wiedzac ze w srodku jest jego synek..Poza tym stwierdzil,że to co innego ze szczupla zgrabną a co innego z wielkim brzuchem..:-D ale luz i tak mamy zakaz:-D

Ewcol o rany! Ale jak to? Czy ten facet wogole nie poczuwa sie do odpowiedzialności? Nie chcecie zeby cos zaplacil wogole? A ta kwota to szok to jakis lexus czy cos?!
Przypomnialo mi sie jak moj slubny kiedyś sie wkurzyl na nasz stary pierwszy samochód ze znowu nie chce ruszyć i tak rabnal w szybe przednia a tu trach i pajeczyna:szok: Myslalam ze padne. No ale on duzo sam przy samochodach robi wiec kupil szybe i sam wstawił jakoś.

Angie - facet się poczuwa do odpowiedzialności i nawet zobowiązał się zapłacić, ale nie jest w stanie wyłożyć kasy na raz i od ręki, prosi o kilka tygodni. To zwykły samochód renault espace tyle, że ta szyba przednia jest z fotochromem, solarem i czujnikami deszczu stąd ta cena. Ja sama jestem w szoku

Witam i ja;)
Mieszkam w domku, wszystko wypucowane, pogoda śliczna, obiad ugotowany...nareszcie;)
Madison fajne oszczędności;)
Ewaelinka no niestety tak to jest z serialami, ale w sumie ja nie narzekam, bo latem też nie bardzo mam czas oglądać;)
Anna opanuj się z tymi porządkami, sama widzisz, że źle się później czujesz!!!
Ewcol- szok;/ Nie zazdroszczę, ale skoro jest winny i sam się zgłosił to myślę, że poczuje się do odpowiedzialności i pokryje koszty!!!

Ok arbuski moje kochane.Ogarnelam i teraz bede miala juz wszytko w dupie.Pokoj dla mamy zdatny do zycia.To co nietrzeba schowane(co oczy niewidza sercu niezal ;)) reszta wymyta luzko odkurzone swieza pachnaca posciel zalozona.
Odziwo pomogl mi synek i nawet swoj pokoj teraz ogarnal co by se babcia niepomyslala co on balaganiarz i wielki pomocnik z niego :D

Narazie brzusio przestal bolec,tomcio chyba dzisiaj duzo spi bo ruszac sie rusza malusio doslownie sporadycznie. narazie sie martwic niemartwie bo wiem ze jak brzydka pogoda to i on zazwyczaj spi.ZObaczymy puzniej.Teraz sie klade i czekam na telefon z busa od kierowcow kiedy sie beda zblizali do mnie zebym na dol zeszla przywitac ich z otwartymi ramionami,

Kurka sasiadka wlasnie na dole wyprawia jakies przyjecie i takie zapachy od niej ida ze juz sie smialam do niej ze na kolacje od niej dzisiaj ide :D

Atana widzę ,że my obie wpadłyśmy na pomysł z fryzjerem:-) ja dodatkowo zakupiłam swoją ulubioną wodę toaletową i właśnie popsikałam sobie nadgarstki coby mąż rozpoznał zapach a on mi na to , że ma katar i słabo czuje :szok::szok: no dobrze , że choć fryzurę nową dostrzegł:-D

Anna Ty mas w sobie jakiś propylerek , że działasz jak mały samochodzik czy to już syndrom gniazda?

Hej dziewczyny ..

Chyba coś jest nie tak, rano po kąpieli jak wyszłam z wanny i usiadłam na lóku to chyba posączyło mi się odrobinę wód, w ogóle kilka razy tak miałam od dłgiego czasu zawsze po kąpieli.. tak mi się kurde wydaje bo przecież się nie posikałam.. :confused: Jakieś skurcze mnie łapią niebolesne w brzuch i w nogę. Do tego jakoś mnie kłuje w pochwie i mam wrażenie jakby mały miał zaraz wypaść ??? Takie parcie na tą szyjkę. Kurde nie wiem co jest czy tak się zdarza czy jak. Jestem sama w domu bez nikogo, bez auta i nie wiem co robić. Jutro i w niedzielę mam bardzo ważne egzaminy końcoworoczne i nie mogę tego zawalić. Wziełam 3x magnez ale nie mam już nospy w domu. Mały się rusza normalnie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry