reklama

Sierpniówki 2014

No tak to jakby nie wyszło, ale nie ma co się zrażać przy następnym rachunku będzie lepiej :-), ja zawsze mam taką nadzieję. Ale wtedy przeważnie podrożeje, albo coś się zepsuje i znów nici z oszczędności. Mam podobnie.

NATKUSIA ja to się boję z tymi płaczami, że będę miała kumulację. :-D
Odpoczywaj przede wszystkim to pobolewania będą musiały przejść.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Pierwszy raz widziałam jak koledzy i koleżanki z klasy Maxa szli do szkoly jak na skazanie i to ostatni dzień. Mamusiu az zal mi ich. Sprawdzian maja z calej prehistori od pkerwszefo mikroorganizmu do powstania pierwszyh osad z handlem wymiennym poprzez gospodarke i tak dalej. 46stron ksiazkowych nauki. Mniejmy nadzieje ze im odpusci i bidoki wcale tego pisac niebeda.

Witam dziewczynki. Wczoraj miałam wizyte. Mały waży prawie 2kg ;) i sie obrócił wkońcu głowka na dół ale przez to czuje takie dziwne parcie jakbym nóg nie mogła złączyc ku sobie.. NIe wiem dlaczego tak... Z usg wychodzi już termin na 04.08 a byl od poczatku na 11.08.. cos czuje ze szybciej sie jednak urodzi. Gin przepisala mi jakies tabletki na moje opuchniete i ciezkie nogi, mam nadzieje ze pomoga :P Jutro weselicho.. a ma byc 30 stopni ! Jak ja to przezyje?! :)

Kahaka - no coraz bardziej ciekawi mnie ten porod w wodzie.

Madison - ja od początku ciazy rowerowa a lekarz mówi, ze nie ma przeciwwskazań :)

Ewaelinka - do mnie tez koleżankę możesz podesłać ;)

Margarita - znalazłam cos takiego w książce p. Agrawal " odkrywam macierzyństwo" tylko nie wiem czy ten fragment tyczy siepołożenia potylicowego tylnego, czy każdego nieprawidłowego ułożenia - w tym nie obrócenia sie?

image.jpg

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 60
Cześć dziewczyny, podczytuje Wasze posty ale widzę że mam zły dzień bo nawet pisać mi się nie chce:( Dziś miało być słonecznie a jest deszczowo i pochmurnie ehh ewidentnie słoneczka mi brak. Miłego dnia :)

ASIOŁEK piekne stopnie ma Maja :tak: i dobrze, że z nią lepiej :-)

MAGDA przewaznie tak jest.. czlowiek chce zaoszczedzic a tu nagle sie cis zwali :sorry2:

ANNA oo sporo nauki ale poradza sobie!

MARTUŚKA duży synek! Gratuluje :-)

KLARAK oj słaby dzien.. witan w klubie..

o rany ale wy tworzycie tych postów :-)

u nas piękne słońce,ciepełko-suuper,dziś idę z dziećmi na rozwiązanie konkursu z okazji dnia dziecka u mnie w zakładzie pracy-co roku każde dziecko które zrobi pracę na podany temat-dostaje dwa bilety do kina,upominki,jest poczęstunek i wogóle fajna imprezka :-)

mi też już mega ciężko,jak wytrzymać jeszcze prawie dwa miesiące-straszne to :tak:

OGŁOSZENIE PARAFIALNE!!!
WAŻNE!

POSZUKIWANY DRUGI MODERATOR NASZEGO KĄCIKA
(moja pomoc :-))

Osoba musi być:
- często na forum a nie tylko od święta
- ma czas aby zająć sie moderowaniem
- być już od dłuższego czasu, znać użytkowniczki itd
- ze wzgędu na to, że ja rodze jako jedna z pierwszych to najlepiej aby termin porodu był od połowy sierpnia aby pod moją nieobecność ogarniać forum np wpisywać narodzone Maluszki

Zadania:
- ogarniać forum, pilnować ładu, składu i porządku
- tworzyć nowe tematy po konsultacji z użytkowniczkami
- pomagać nowym forumowiczkom
- w razie konfliktów, sporów roztrzygać je ;-)
- co najważniejsze być łacznikiem między administratorami forum a użytkowniczkami
:-)

Kawał roboty jest juz odwalone wiec duzo nie ma.
Bedzie troche wiecej jak bedziemy przechodzic na zamkniety ale damy rade ;-)

No to kto się zgłasza?
Tylko mnie nie zostawiać! :-p

reklama
jak czytam Wasze plany na weekend, czy nawet na jeszcze poźniej, lub to, co zamierzacie robić, to myślę, że ja kosmitka jestem :-)
ja nic nie mogę zaplanować, nigdzie wyjść, bo o tak nie dam rady.... wszedzie jeżdzę samochodem, nawet corkę do szkoly odwoże i przywoże bo bym po prostu nie doszla, a ma do szkoly moze z 800 metrow. Wejscie do wiekszego supermarketu i zrobienie zakupow kończy się moim jęczeniem i pospieszaniem rodziny :-D

jakiś tydzien temu pojechalismy do restauracji na obiad... jadlam tak szybko jak nigdy, bylo mi tak niewygodnie siedziec ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry