• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniówki 2014

No tak to jakby nie wyszło, ale nie ma co się zrażać przy następnym rachunku będzie lepiej :-), ja zawsze mam taką nadzieję. Ale wtedy przeważnie podrożeje, albo coś się zepsuje i znów nici z oszczędności. Mam podobnie.

NATKUSIA ja to się boję z tymi płaczami, że będę miała kumulację. :-D
Odpoczywaj przede wszystkim to pobolewania będą musiały przejść.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Pierwszy raz widziałam jak koledzy i koleżanki z klasy Maxa szli do szkoly jak na skazanie i to ostatni dzień. Mamusiu az zal mi ich. Sprawdzian maja z calej prehistori od pkerwszefo mikroorganizmu do powstania pierwszyh osad z handlem wymiennym poprzez gospodarke i tak dalej. 46stron ksiazkowych nauki. Mniejmy nadzieje ze im odpusci i bidoki wcale tego pisac niebeda.

Witam dziewczynki. Wczoraj miałam wizyte. Mały waży prawie 2kg ;) i sie obrócił wkońcu głowka na dół ale przez to czuje takie dziwne parcie jakbym nóg nie mogła złączyc ku sobie.. NIe wiem dlaczego tak... Z usg wychodzi już termin na 04.08 a byl od poczatku na 11.08.. cos czuje ze szybciej sie jednak urodzi. Gin przepisala mi jakies tabletki na moje opuchniete i ciezkie nogi, mam nadzieje ze pomoga :P Jutro weselicho.. a ma byc 30 stopni ! Jak ja to przezyje?! :)

Kahaka - no coraz bardziej ciekawi mnie ten porod w wodzie.

Madison - ja od początku ciazy rowerowa a lekarz mówi, ze nie ma przeciwwskazań :)

Ewaelinka - do mnie tez koleżankę możesz podesłać ;)

Margarita - znalazłam cos takiego w książce p. Agrawal " odkrywam macierzyństwo" tylko nie wiem czy ten fragment tyczy siepołożenia potylicowego tylnego, czy każdego nieprawidłowego ułożenia - w tym nie obrócenia sie?

image.jpg

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 63
Cześć dziewczyny, podczytuje Wasze posty ale widzę że mam zły dzień bo nawet pisać mi się nie chce:( Dziś miało być słonecznie a jest deszczowo i pochmurnie ehh ewidentnie słoneczka mi brak. Miłego dnia :)

ASIOŁEK piekne stopnie ma Maja :tak: i dobrze, że z nią lepiej :-)

MAGDA przewaznie tak jest.. czlowiek chce zaoszczedzic a tu nagle sie cis zwali :sorry2:

ANNA oo sporo nauki ale poradza sobie!

MARTUŚKA duży synek! Gratuluje :-)

KLARAK oj słaby dzien.. witan w klubie..

o rany ale wy tworzycie tych postów :-)

u nas piękne słońce,ciepełko-suuper,dziś idę z dziećmi na rozwiązanie konkursu z okazji dnia dziecka u mnie w zakładzie pracy-co roku każde dziecko które zrobi pracę na podany temat-dostaje dwa bilety do kina,upominki,jest poczęstunek i wogóle fajna imprezka :-)

mi też już mega ciężko,jak wytrzymać jeszcze prawie dwa miesiące-straszne to :tak:

OGŁOSZENIE PARAFIALNE!!!
WAŻNE!

POSZUKIWANY DRUGI MODERATOR NASZEGO KĄCIKA
(moja pomoc :-))

Osoba musi być:
- często na forum a nie tylko od święta
- ma czas aby zająć sie moderowaniem
- być już od dłuższego czasu, znać użytkowniczki itd
- ze wzgędu na to, że ja rodze jako jedna z pierwszych to najlepiej aby termin porodu był od połowy sierpnia aby pod moją nieobecność ogarniać forum np wpisywać narodzone Maluszki

Zadania:
- ogarniać forum, pilnować ładu, składu i porządku
- tworzyć nowe tematy po konsultacji z użytkowniczkami
- pomagać nowym forumowiczkom
- w razie konfliktów, sporów roztrzygać je ;-)
- co najważniejsze być łacznikiem między administratorami forum a użytkowniczkami
:-)

Kawał roboty jest juz odwalone wiec duzo nie ma.
Bedzie troche wiecej jak bedziemy przechodzic na zamkniety ale damy rade ;-)

No to kto się zgłasza?
Tylko mnie nie zostawiać! :-p

reklama
jak czytam Wasze plany na weekend, czy nawet na jeszcze poźniej, lub to, co zamierzacie robić, to myślę, że ja kosmitka jestem :-)
ja nic nie mogę zaplanować, nigdzie wyjść, bo o tak nie dam rady.... wszedzie jeżdzę samochodem, nawet corkę do szkoly odwoże i przywoże bo bym po prostu nie doszla, a ma do szkoly moze z 800 metrow. Wejscie do wiekszego supermarketu i zrobienie zakupow kończy się moim jęczeniem i pospieszaniem rodziny :-D

jakiś tydzien temu pojechalismy do restauracji na obiad... jadlam tak szybko jak nigdy, bylo mi tak niewygodnie siedziec ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry