reklama

Sierpniówki 2014

Martuska tak to juz jest. Ja tez taka juz. Mysle ze to ten czas hihi. Jedne maja duzo energi inne nic a nic ja z tych co niecem alem muszem ;-) ...
Natkusia ja gdyby niemoja mac co na kompie Naonstop siedzi to bym pomogla z nila chęcią ale niestety z telefonu nici i w sumie ja tez z tych raczej pierwszych ale niecesarkowych :-D

reklama
Hej!
U mnie od rana piękne słoneczko. Wstalam odklejaniu naklejkami dżemy truskawkowe z wcześniejszych dni, zrobiłam zakupy, zjadłem śniadanko i znów zalegam. A dzis znów robienie dżemików wieczorne mnie czeka. I moze uda sie coś ogarnąć, choć i tak dom cały w rozsypce. Wczoraj ustaliłam deadline remontu na 13.07 żebyśmy zdążyli jeszcze sypialnie przearanzowac przed nardzinami Lilki. W tej chwili jest tak:

Anna co do rachunków to ja już dawno pigodzilam sie z tym, ze nie mam na to wpływu. Jak z P. Mieszkaliśmy w kawalerce 30 m2 to płaciliśmy 100zl za prad. Teraz mamy mieszkanie 150 m2 i płacimy tez 100zl. Dla
Mnie to czarna magia po prostu. Wiec już sie nie zastanawiam tylko płace i tyle.

Natkusia niestety nie pomogę. Termin z OM na 8, a poza tym nie wiem czy bym ogarnęła takie sprawy, bo ja w większości z telefonu.

Ewaelinka super, ze młody już bez szyny:) I, ze koleżanka taka ekstra. Moja tez proponowała, ze pomoże po remoncie z praniem prasowaniem, sprzątaniem i mam tylko dać znać, ale mi jednak trochę głupio. Chyba, ze za miesiąc bede sie ruszać już jak słonica to może zmienię zdanie. No i teściowa akurat od połowy lipca bierze urlop więc na pewno pomoże. Już sie zadeklarowała, ze można ją zaprzęgać do roboty:-D

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 76
  • image.jpg
    image.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 72
  • image.jpg
    image.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 68
Ostatnia edycja:
No cóż licza sie checi ;-) z telefonu ciezko ogarnac takie rzeczy a raczej w ogole nie mozna no chyba ze wchodzi sie normalnie ze strony (a nie aplikacja)
Mam nadzieje, że znajdzie sie dobra duszyczka :-)

MARTUSKA oj nie oszczedza Cie ta ciaza.. jeszcze troche i koniec :tak:

KARAIWANIA łooo jeee.. niezły remont ;-) obyscie sie wyrobili! Jak zrobisz dżem to poprosze słoiczek :-p

Witam się i ja :)
pochmurno, pada deszcz ;( buuuu
Ewaelinka - super że młody juz bez szyny
Ja z tych co czasem maja powera a czasem padają ;-)
Wczoraj spontanicznie postanowiliśmy, że jedziemy dziś na mazury. Znaleźliśmy domek w Ruciane - Nida, i mam nadzieję, że pogoda dopisze. W tym roku inne wakacje nie wchodzą w grę. Od nas nie jest jakos bardzo daleko, więc w aucie wytrzymam :) Mąż w pracy a ja muszę dopakować rzeczy i jak wraca to od razu srruuuu jedziemy, ależ się cieszę :)
Miłego dzionka

Edys - udanego wyjazdu i odpocznij!!! zrelaksuj sie na wyjezdzie, pogoda ma byc fajna
natkusia - ja wprawdzie wchodzę codziennie z laptopa, ale termin mam podobny do Twojego wiec moze się okazac, że bedziemy w podobnym czasie na porodowce

Cześć.
Ja jakaś niemrowa jestem... Ale plan na dziś mam ambitny: zrobię zakupy, lekkie porządki w garażu i ogrodzie, pranie... Ciekawe ile dam radę zrobić? ;-)

reklama
Witam sie :)

Noc miałam tak do dooopy, ze trudno uwierzyć.
Tesciowe juz w powietrzu, Aaania (czyli pani Ania - niania) działa od 8 i poki co jest ok. Musieliśmy wczesniej wstać by pożegnać dziadków i przywitać nianie.

Niezle pole golfowe dzis tu mamy, same dołki, dołki, dołki...
Musi sie odmienić, jak zawsze :)

Kahaka - sw. Zofia rules :) Ten Dom Narodzin ciut mnie przeraża, ale ja jestem medyczna panikara ;) Ciekawe czy u mnie sie wreszcie cos zmieniło i mozna rodzic w wannie...
Serce mi sie kraje jak pomyśle o Bartusiu... Straszna rzecz ich spotkała, cała rodzine i Bartusia przede wszystkim. Az sie głupio robi, ze sie na codzień na rożne głupoty narzeka.

Martuska - ja Cie dobrze rozumiem, u mnie działanie juz bardziej w sferze marzeń, każda mała czynność musze opłacić długim odpoczynkiem. U mnie zwykle siedzenie jest coraz trudniejsze wiec nawet stacjonarna robota odpada.

Natkusia - ja sie nie zgłosze, bo nie dosc, ze rodze (daj Boże!) pod koniec lipca to jeszcze bede miała dwie księżniczki do moderowania w domu ;)

Spadam szybko do 'roboty' - musze pokonczyc te zakupy w necie, bo mnie cholera zaraz weźmie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry